chcialbym zapytac czy jest mozliwe sprawdzanie zawartosci innych komputerow w sieci lan i sciaganie od nik plikow gdy nie sa one udostepnione oficjalnie a jesli tak to jakim programem?
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamoloolo napisał:a ja z kolei mam program który pokazuje mi kto mi grzebie i co sciaga wiec wyczaiłem
Dominik S napisał:A może byś tak chociaż właściwą nazwe podał
Chyba że szukasz jeleni na punkty ?
mikadobusko napisał:chcialbym zapytac czy jest mozliwe sprawdzanie zawartosci innych komputerow w sieci lan i sciaganie od nik plikow gdy nie sa one udostepnione oficjalnie a jesli tak to jakim programem?
longines napisał:mikadobusko napisał:chcialbym zapytac czy jest mozliwe sprawdzanie zawartosci innych komputerow w sieci lan i sciaganie od nik plikow gdy nie sa one udostepnione oficjalnie a jesli tak to jakim programem?
LAN Searcher
avatar napisał:longines napisał:mikadobusko napisał:chcialbym zapytac czy jest mozliwe sprawdzanie zawartosci innych komputerow w sieci lan i sciaganie od nik plikow gdy nie sa one udostepnione oficjalnie a jesli tak to jakim programem?
LAN Searcher
nie ma takiego programu a ten zamieszczony nie pokazuje zasobow ktore nie sa udostpenione
longines napisał:avatar napisał:longines napisał:mikadobusko napisał:chcialbym zapytac czy jest mozliwe sprawdzanie zawartosci innych komputerow w sieci lan i sciaganie od nik plikow gdy nie sa one udostepnione oficjalnie a jesli tak to jakim programem?
LAN Searcher
nie ma takiego programu a ten zamieszczony nie pokazuje zasobow ktore nie sa udostpenione
Aaaaaa ... czyżbyś liczył na to, że dam tutaj programy do nieautoryzowanych inspekcji czyichś komputerów? Naiwny jesteś ... ???
Program, który umieściłem pokazuje tylko i wyłącznie udostępnienia, które pewnymi sztuczkami idzie ukryć w otoczeniu sieciowym, tak aby nie były dostepne dla wszystkich, mimo, że nie są zabezpieczone hasłem.
Natomiast jeśli chodzi Ci o włamania do komputerów, to obawiam się, że Elektroda nie jest miejscem do poszukiwania takich wiadomości.