logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Starsze Nero nie widzi mi nagrywarki , mam pytania do nero

krzysieg 31 Mar 2005 23:23 2330 5
REKLAMA
  • #1 1365638
    krzysieg
    Poziom 25  
    Ocena: 26
    Witam

Zmienilem nagrywarke CDRW na inną nowszą - LG GCE-8526B (52/32/52)
    Korzystalem z Nero 5.5.8.0 i chcialbym nie zmieniac ale niestety te Nero nie wykrywa tej nagrywarki Lg ...
    -Chyba nie ma sposobu zeby wykrywalo ?
    -Jeszcze mam pytanie w Nero-6.6.0.8a po uruchomieniu pokazuje sie plansza z zaawansowanymi opcjami do rodzaju plyt rodzaju danych , nowa sesja kontynuacja starej itp ,wsumie w starszych tez bylo cos takiego , nie pamietam gdzie mozna przestawic zeby pokazywala sie wersja uproszczona ?-chyba z jakimis usmiechnietymi plytami czy innymi cudakami :)

- Gdzie w Nero express wybiera sie czy plyta jest : -Czysta (nagrywanie od poczatku ) ,
    - Ma dane (kontynuowanie -dogrywanie sesji )

dzieki za odp. pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #2 1365692
    Arek37
    Poziom 14  
    Ocena: 13
    Poczytaj na www.cdrinfo.pl - jest tam naprawdę sporo. Jeśli nie chcesz się rozstawać ze swoją starą wersją NERO to spróbuj podstawić WNASPI32.DLL, na cdrinfo też jest jak i po co się to wymienia.
    Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #3 1366040
    apstynent
    Poziom 22  
    Ocena: 5
    hmmm... ja zmieniając wypalarke tez mialem ten problem, mialem jakiegoś tam starego Nero od wypalarki, zainstalowałem Nero Burning Rom v6.6.0.6 i miły komunikat poinformował mnie że czas wersji demo sie skończył.
    wkurzyłem sie i zassałem Nero 5.5.10.56 co i Tobie radzę - najlepsze wyjście w przypadku kiedy ktoś jest przyzwyczajony do wyglądu "starego" Nero
  • REKLAMA
  • #4 1367984
    krzysieg
    Poziom 25  
    Ocena: 26
    Zainstalowalem te Nero 5.5.10.56 i wszystko ładnie pieknie tylko
    przy ostatnim oknie gdzie sie wybiera predkosc zapisu są 3 opcje :
    -test
    -test i wypalanie
    -wypalanie

1 i 2 są nieaktywne (blada czcionka) nie działają
    najwazniejsza - wypalanie dziala :)
  • REKLAMA
  • #5 1386743
    dw2sm
    Poziom 13  
    Ocena: 2
    Jesli dobrze pamietam, to po odznaczeniu opcji Burn-Proof, Super-Link lub podobnej, opcje testu prędkości i symulacji są dostępne.
  • #6 1386772
    jankolo
    Spoczywaj w Pokoju
    Ocena: 587
    Krzysieq, czy to Nero, które używasz przyszło z aktualnie używaną przez Ciebie nagrywarką? Nero dostarczane z nagrywarkami (tzw. OEM) obsłuży tylko nagrywarki tego producenta i z danej rodziny.
REKLAMA