logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Kupię] Wharfedale Pro EVP-X18PB Aktywny subwoofer

pavelo211 10 Lut 2014 13:49 1695 3
REKLAMA
  • #1 13284184
    pavelo211
    Poziom 10  
    Kupię Wharfedale Pro EVP-X18PB Aktywny subwoofer w stanie idealny lub b. dobrym
  • REKLAMA
  • #2 13366054
    mgaqua
    Poziom 2  
    Witam! mam do zaoferowania taki subwoofer. jestem z kuj.pomorskiego. kolumna po gwarancji, ale od ok. roku nie uzywam, poniewaz gram z zesapolem, ktory ma kompletny sprzet. byla szanowana, uzywana w 2-osobowej kapeli(klawisz+gitara). polecam, bo nie sprawiala zadnych problemow. technicznie w swietnym stanie, odkupilem ja kiedys od innego zespolu, dosc okazyjnie, bo krotko po zakupie się rozpadli, praktycznie jako nową. wizualnie w dobrym stanie, nie poobijana, poniewaz dokupilem do niej pokrowiec na zamowienie. uzywana w sumie tez nie za czesto, bo na mniejszych salach wystarczaly nam aktywne górki. jesli jestes zainteresowany, moj tel.502638915, badz mail mgaqua(_at_)tlen.pl. moge wyslac zdjecia.
  • REKLAMA
  • #3 13371755
    lollex
    Poziom 18  
    Ocena: 9
    Jaka cena za ten basik?
  • #4 13372002
    mgaqua
    Poziom 2  
    witam! aktualnie bas jest wystawiony na aukcji, tutaj link http://allegro.pl/wharfedale-evp-x18pb-aktywny-subwoofer-okazja-i4029695034.html
    Interesuje mnie cena na czysto 1000zł. Jest tam pełen opis i najlepsze zdjęcia jakie dałem radę zrobić. Widzę, że jest Pan z dość daleka. Gdyby nie można było osobiście odebrać. Może mieszka ktoś w okolicy Tucholi, który mógłby przetestować? Ale zapewniam, że gra i wygląda dobrze. Pozdrawiam!
REKLAMA