logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Wizytówka. Jak najłatwiej zrobić? Jakim programem?

danek16 08 Kwi 2005 13:03 19918 4
REKLAMA
  • #1 1386195
    danek16
    Poziom 15  
    Ocena: 15
    Witam
    Chciałbym zrobić wizytówkę firmy budowlanej. Czy ktoś by mołby mi powiedziec jak ją najłatwiej zrobic, jakim programem, i moze ktos by mial jakos dodatkowo zdjęcia czy cos co można by na niej umieścić żeby jąurozmaicic, zeby sie tak rzucała w oczy?.
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 1386290
    _PREDATOR_

VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 2312
    Witam
    Ja osobiście używam do tego celu program Visiten.exe jest po polsku, bardzo dobry, ma tylko 2.4M, jeżeli to Ciebie nteresuje, podaj na PW maila - prześlę.

Masteq tak, tylko ile Corel zajmuje, a mój program to zamo robi.
    Konto firmowe:
    ELMAX
    Małe Przedmieście 20/4, Olesno, 46-300 | Tel.: 535 XXX XXX (Pokaż) | Strona WWW: http://ftp.interka.pl/~elmax/about.php
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #3 1386301
    Masteq
    Poziom 18  
    Ocena: 23
    Ja uzywam corela 8.0 Jest gotowy szablon na 10 wizytowek z arkusza(kilka roznych). W opcjach wydruku mozna ustawic znaczniki cięcia.
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #4 1386622
    dw2sm
    Poziom 13  
    Ocena: 2
    A ja używam DesignPro 2000, który tworzy nie tylko wizytówki, ale i okładki, etykiety, karty i różne inne dziwne rzeczy...
    Jest bardzo rozbudowany i można w nim tworzyć naprawdę cuda. :)
  • Pomocny post
    #5 1386629
    jankolo
    Spoczywaj w Pokoju
    Ocena: 585
    Możesz zrobić to chociażby przy pomocy Microsoft Word - są gotowe szablony. Jeżeli posiadasz Microsoft Office professional, to na drugiej płycie jest program Microsoft Publisher, który ma gotowe takie rozwiązania: umieszczasz tekst i grafikę.
    Jeżeli nie potrzebujesz robic tych wizytówek kilkuset od razu, to polecam zainteresowanie się czymś o nazwie Galeria Papieru (http://www.galeriapapieru.pl/). Być może ogranicza to inwencję twórcy wizytówek, ale za to jest bardzo efektwne. sam z tego wielokrotnie korzystałem.
    Pozdrawiam
REKLAMA