Witam. Od kilku dni pojawił sie problem na moim laptopie, mianowicie nie dało sie oglądać filmow online np. youtube. Przez pare sekund było ok ale po chwili film lecial caly czas ale ekran albo czarny się zrobił albo zielony. Czasem też zatrzymywał się. Sprawdzałem na przeglądarkach IE oraz Mozilli i tak samo. Próbowałem zainstalować Minecrafta i pokazało bład że jest coś nie tak z java. Postanowiłem przeinstalować też jave i nie moge jej zainstalowac teraz. Pokazuje sie komunikat ze ...nie jest prawidłową aplikacja systemu Win32. Posiadam system Win 7 64 bit i ściągałem pare razy jave z innych źródeł z wersją pasującą do systemu i za każdym razem jest tak samo. Myślałem że te filmy to wszytko przez jave i dlatego to zrobiłem. Zrobiłem loga w OTL i dorzucam w załączniku. Liczę że ktoś mi pomorze. Dziękuję.
Załączniki:
OTL.Txt(89.41 KB)
Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
Przepraszam jeśli nie ten dział. Nie znam sie za bardzo na Logach wiec zrobiłem jak było ustawione standardowo. McAfe nie znalazłem. Reszta została usunięta. Skrypt wykonany, program AdwCleaner użyty do wyczyszczenia syfu, skan zrobiony i java zainstalowana. Proszę oto nowy Log z zaznaczeniem tych opcji. Dziekuję bardzo.
Załączniki:
OTL.Txt(98.13 KB)
Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.