Witam , co prawda powstały podobne tematy (dosłownie jeden) ale nie padła na nim odpowiedz
. Przeglądałem juz wiele stron, filmików, opinii, recenzji, lecz nadal nie wiem jednak co było by dla mnie najlepsze. U gopro i w innych tego typu kamerkach imponuje mi jego mobilność, możliwość brania go na jakiekolwiek wyjazdy, chociażby też podczas podróży samolotem -wiadomo każdy 'gram' sie liczy
. Ale z drugiej strony przynajmiej według mnie aparat/kamera powinna posiadać wyświetlacz niestety z gopro hero 3 black edition to wydatek minimum 1800 zł , gdy by dołożyć pare stówek miało by sie juz ciężką ale naprawde solidnej klasy amatorską lustrzankę z obrazem bez porównania lepszym bo szczerze mówiąc nagrywanie podczas sportów ekstremalnych nie jest głownym celem. Patrząc natomiast po niektórych filmikach naprawde da sie osiągnąć dużo z gopro (niekoniecznie tylko z jazdy na snowboardzie
) :
Jak widać da sie naprawdę ciekawie to zmontować.
I tu pytanie czy może ktoś posiada gopro black edition a może inną kamerkę tego typu ( z tego co widziałem z filmików jednak nie mają aż takiego obrazu jak gopro ) i pomógł by mi w decyzji, a może jednak lepiej dołóżyć troche i kupić lustrzankę ? pozdrawiam
Jak widać da sie naprawdę ciekawie to zmontować.
I tu pytanie czy może ktoś posiada gopro black edition a może inną kamerkę tego typu ( z tego co widziałem z filmików jednak nie mają aż takiego obrazu jak gopro ) i pomógł by mi w decyzji, a może jednak lepiej dołóżyć troche i kupić lustrzankę ? pozdrawiam