logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Brak internetu po formacie Windows – wykrzyknik przy Teredo Tunneling, LAN nie działa

Senroy 20 Kwi 2014 15:04 1149 4
REKLAMA
  • #1 13527839
    Senroy
    Poziom 2  
    Witam !
    Niedawno formatowałem komputer bo był już solidnie zaśmiecony i po formacie stracił mi się internet na kablu.
    Internet przez WIFI działa, a na kablu strony nie otwierają się i pisze, że brak dostępu do Internetu.
    W menadżerze urządzeń przy kartach sieciowych mam wykrzyknik przy "Teredo Tunneling Pseudo-Interface".
    Co mam zrobić aby Internet działał ?
  • REKLAMA
  • #2 13528059
    perfi
    Poziom 14  
    Ocena: 9
    Proponuję zainstalować poprawnie sterowniki do karty sieciowej.
  • REKLAMA
  • #3 13528877
    Senroy
    Poziom 2  
    A jak je mogę usunąć poprawnie, bo jak odinstalowuje to nadal jest ten wykrzyknik. Coś źle robię?
  • REKLAMA
  • #4 13532219
    Ananimus
    Poziom 9  
    Witam u mnie był też ostatni problem z netem.Zadzwoń do firmy z którego masz internet i spytaj o brak internetu,i ustal czy to u nich problem czy u ciebie, u mnie wystarczyło zrobić reinstall sterowników do karty sieciowej.

Wejdz w menedżer urządzeń i sprawdz czy nie masz nic z wykrzynikiem.
  • #5 13533473
    viwaldi1
    Poziom 24  
    Ocena: 60
    Ananimus czytales watek czy tylko tytul? ;) Przeciez w pierwszym poscie jest jak wol ze ma problem ze sterownikami :D

Senroy uzyj sterownikow ktore uzywales w poprzedniej instalce a jak nie masz to sciagnij. Uzyj funkcji "aktualizuj sterownik" w menadzerze.
    Instalacje sterownikow zaczeles od chipsetu?

v
REKLAMA