Właśnie szukam w instrukcji i nic na ten temat nie znalazłem
Dodano po 3 [godziny] 2 [minuty]:
Nic nie znalazłem. Jest inny sposób?
Dodano po 1 [godziny] 6 [minuty]:
Po podłączeniu tableta do laptopa wykrywa mi tylko 1 dysk wymienny, ale gdy chcę go otworzyć to mam komunikat: "Włóż dysk do stacji dysków Dysk wymienny (I.
+,- i power próbowałeś? ew tak jak pisze inny forumowicz na temat tego też tabletu, czytuję: "Roman ze strony producent live suite. I powinien. Odpalic"
Witam posiadam apollo quicki 908 i cały czas się zawiesza pobrałem nowy soft wgrałem bez żadnego problemu lecz problem nadal występuje dalej się wiesza a czasami nie chce wogóle odpalić jaka może być przyczyna ma ktoś jakiś pomysł
Tablet Apollo Quicki 908 nie uruchamia się, zatrzymując na logo Android. Użytkownik poszukiwał rozwiązania, a w odpowiedziach zasugerowano wykonanie hard resetu poprzez kombinacje klawiszy, takich jak głośność + i power, jednak niektóre próby nie przyniosły rezultatu. Inni użytkownicy potwierdzili, że hard reset może pomóc, ale wymaga prób z różnymi kombinacjami klawiszy. Dodatkowo, jeden z użytkowników zgłosił problem z zawieszaniem się tabletu po wgraniu nowego oprogramowania. Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.