logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak wprowadzić nową licencję w AutoCAD 2014 dla studentów?

Tiloo0 27 Kwi 2014 15:36 3297 4
REKLAMA
  • #1 13547789
    Tiloo0
    Poziom 2  
    Mam problem z wprowadzeniem nowej licencji do programu AutoCad 2014 być może ktoś z was będzie się orientował co jeszcze mozna zrobić... Program jest oryginalnie pobrany ze strony Autodesk dla studentów.
    Jak do tej pory kilkukrotnie program byl odinstalowany i instalowany na nowo (za żadnym razem nie bylo możliwości wybrania opcji prowadzenia nowych numerów seryjnych).
    Znalazłam również taką instrukcje;
    knowledge.autodesk.com/support/autocad/troubleshooting/caas/sfdcarticles/sfdcarticles/How-to-Activate-and-Register-Autodesk-Software.html
    jednak nigdzie nie moge znaleźć pliku wspomnianego w artykule...

Program niestety nie chce sie nawet włączyć, po jego uruchomieniu wyskakuje okienko po czym się wyłącza... (komunikat za załączonym obrazku).
    Załączniki:
    • Jak wprowadzić nową licencję w AutoCAD 2014 dla studentów? autocad.jpg (95.29 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #2 13551417
    diseasekowalski
    Poziom 35  
    Ocena: 189
    Opisz swój system.
  • REKLAMA
  • #3 13553873
    Tiloo0
    Poziom 2  
    Windows 8, 8GB RAM, 64bit system.
    Ostatnio był nawet czyszczony dysk systemowy ze wszelkich sladow oprogramowania Autodesk ale niestety to rowniez nic nie dalo.
  • REKLAMA
  • #4 13555152
    diseasekowalski
    Poziom 35  
    Ocena: 189
    Jaki antywirus?
  • #5 13555621
    Tiloo0
    Poziom 2  
    AVG od niedawna wczesniej byl inny ale niestety nie pamietam jaki (jednak jego obecnosc nie ma specjalneo wplywu na program, a przynajmneij tak mi sie wydaje).
REKLAMA