logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Omron MY2N 24DC S – jakie akcesoria oprócz podstawki PYF08A-N są wymagane?

gorek321 02 Maj 2014 12:54 1050 3
REKLAMA
  • #1 13562048
    gorek321
    Poziom 12  
    Ocena: 3
    Mam pewne pytanie dotyczące przekaźników Omron MY, próbowałem się skontaktować z pomocą techniczną Omrona jednak wszystko ciągnie się jak flaki z olejem a muszę szybko złożyć zamówienie na przekaźniki.
    Pytanie:
    czy aby 'złożyć' przekaźnik wystarczy mi:
    1. Przekaźnik - MY2N 24DC S,
    2. Podstawka - PYF08A-N,
    Czy są jeszcze potrzebne jakieś inne akcesoria ? Dodam, że na co dzień nie korzystam z tych przekaźników, coś takiego narzucił klient, więc trochę trudno porusza mi się w niezbyt przejrzystym katalogu .
    Dziękuję i pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #2 13562103
    goldi74
    Poziom 43  
    Ocena: 1531
    Komplet to przekaźnik + podstawka montowana na szynie.
  • REKLAMA
  • #3 13562217
    Krzysztof Reszka
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 1547
    goldi74 napisał:
    Komplet to przekaźnik + podstawka montowana na szynie.

Nie tak do końca ;
    Uniwersalny przekaźnik do montażu w podstawce to zapowiedź nowego standardu
    Ponieważ zostały wprowadzone jako nowość, z linii produkcyjnych zeszło już ponad 500 milionów tych miniaturowych przekaźników mocy. Ten faktycznie uniwersalny przekaźnik stał się już standardem, wnosząc nowe rozszerzone funkcje i elastyczność; jest bardziej przyjazny użytkownikowi w instalowaniu i eksploatacji.

Styki 10 A (DPDT) i 5 A (4PDT), styki złocone (MY4)
    Wskazanie mechaniczne i LED
    Przycisk testowy, chwilowy i z blokowaniem
    Możliwość etykietowania
    Dostępne są typy uszczelnione hermetycznie (MYH), z zatrzaśnięciem pozostałości magnetycznej (MY2K), do montażu na płytkach drukowanych
    Więc tam jest trochę możliwości jak u wszystkich producentów
    http://industrial.omron.pl/pl/products/catalo...ays/industrial_plug_in_relays/my/default.html
  • #4 13562454
    gorek321
    Poziom 12  
    Ocena: 3
    Dziękuję za obszerną odpowiedź. Dodam, że w zeszycie wymagań mam określone, że muszę użyć przekaźniki Omron - MY lub podobne z podstawką kompatybilną z tym standardem.
REKLAMA