logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

NTT Coriino - Laptop działa normalnie z baterią,pod zasilaczem obraz zniekształc

garbusik88 02 Maj 2014 18:48 1104 2
REKLAMA
  • #1 13563116
    garbusik88
    Poziom 10  
    Ocena: 1
    Witam, mój problem polega nad tym, że od kilku dni pod zasilaczem obraz staje się zniekształcony, niekiedy też wolniej reaguje, a nawet łapie zacięcia.
    Obojętne czy jest podłączona bateria, czy też nie.
    Bateria normalnie się ładuję pod zasilaczem. Zasilacz sprawdzany na innym komputerze i działa bez problemu, oraz pod laptop był podpinany inny działający zasilacz i nadal taki sam efekt.
    Cóż to może być za przyczyna? dla mnie dość dziwna.
    Dodam, że laptop pod samą baterią (bez podłączonego zasilacza) działa poprawnie bez żadnych problemów. Nigdy wcześniej nic takiego nie miałem, nie wiem nawet kiedy mogło się to stać, po prostu kiedy przywracałem po nocy komputer ze stanu czuwania, taki efekt mi wyszedł. Raczej sporadycznie komputer zostawał w ogóle włączony na noc. Proszę o pomoc.
  • REKLAMA
  • #2 13563863
    lisek
    Serwisant RTV
    Ocena: 6900
    NTT Coriino?
    *co dalej ?
    A trzeba zgodnie z zaleceniami opisanymi tutaj Link co nieco podać : więcej danych...
  • #3 13564091
    garbusik88
    Poziom 10  
    Ocena: 1
    Jesli jest taka potrzeba jutro zamieszcze jakies dane, jednak chcialem siemzapytac czy na plycie glownej przy wejsciu wtyku sa jakies regulatory napiecie? Cos co go dostosowuje. Wydaje mi sie, ze przegrzal sie wlasnie jeden z takich elementow i na plyte glowna dostaje sie zbyt wysoki lub nierowny prad.
    pisze z tabletu bez polskich znakow, takze przepraszam.
REKLAMA