Witam, Potrzebuje pomocy w jaki sposób mam uruchomić mój tablet lark freeme 70.55, gdyż zacioł się na napisie ANDROID i nie chce się włączyć dalej. Próbowałem sposobu z innego forum : to wygląda tak:
1. Naciskamy przyciski VOLUME (-) i POWER.
2. Po ukazaniu się logo OVERMAX na ekranie urządzenia proszę puścić klawisz POWER nadal trzymając przycisk VOLUME (-) do pojawienia się ludzika Android ze znakiem wykrzyknika.
3. Następnie należy przycisnąć VOLUME (-) aż do momentu znalezienia się na wyborze funkcji WIPE PARTITION/FACTORY FORMAT.
4. Akceptujemy VOLUME (+), VOLUME (-) zaznaczamy YES i akceptujemy VOLUME (+)
5. Po zakończeniu formatu akceptujemy VOLUME (+) REBOOT SYSTEM NOW.
Ale niestety po tych czynnościach mój tablet nadal zatrzymuje się na napisie ANDROID i nie przechodzi dalej.
Proszę o jakieś instrukcje co do resetu lub naprawy tablet-a
1. Naciskamy przyciski VOLUME (-) i POWER.
2. Po ukazaniu się logo OVERMAX na ekranie urządzenia proszę puścić klawisz POWER nadal trzymając przycisk VOLUME (-) do pojawienia się ludzika Android ze znakiem wykrzyknika.
3. Następnie należy przycisnąć VOLUME (-) aż do momentu znalezienia się na wyborze funkcji WIPE PARTITION/FACTORY FORMAT.
4. Akceptujemy VOLUME (+), VOLUME (-) zaznaczamy YES i akceptujemy VOLUME (+)
5. Po zakończeniu formatu akceptujemy VOLUME (+) REBOOT SYSTEM NOW.
Ale niestety po tych czynnościach mój tablet nadal zatrzymuje się na napisie ANDROID i nie przechodzi dalej.
Proszę o jakieś instrukcje co do resetu lub naprawy tablet-a