logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Polecana karta TV i dźwiękowa 5.1 USB do głośników Creative 5.1 i projektora 100

mati43216 07 Maj 2014 20:46 726 0
REKLAMA
  • #1 13579779
    mati43216
    Poziom 10  
    Witam.
    Tak jak w temacie, poszukuje karty TV i karty dźwiękowej 5.1 pod USB. Czy moglibyście mi jakąś polecić? Wiem, że na forum są już podobne tematy ale sprzed kilku lat, a myślę że w tym segmencie elektroniki wszystko szybko się zmienia, dlatego byłbym wdzięczny gdybyście naskrobali tutaj kilka słów swojej opinii. Szukam czegoś taniego ale nie chce żeby był to jakiś szrot, z którego korzystania odechce mi się po pierwszym tygodniu użytkowania. Mam głośniki 5.1 creative'a dlatego chciałbym je wykorzystać w jak największym stopniu (bez szumu i trzeszczenia przy głośniejszych dźwiękach), przy karcie TV zależy mi na jakości >HD ponieważ obraz mam zamiar odbierać na 100" ekranie rzucanym przez projektor, dlatego ważne żeby było jak najwięcej pikseli.

Z góry wielkie dzięki za wszelkie rady, sugestie i propozycje kart pod USB ;)
  • REKLAMA
REKLAMA