Witam, pierwszy raz zadaję tu pytanie. Wcześniej forum bardzo pomogło mi w rozwiązaniu problemu z ekspresem, który zaraz po kupieniu zawieszał się. Problem ten jednak z Waszą pomocą udało się rozwiązać. Niestety znów mam problem i tym razem jest to wynik mojej głupoty. Nie wiem czy przez pośpiech, czy z innego powodu źle założyłam zaparzacz. Czyściłam wnętrze ekspresu, wyciągnęłam wszystko co tylko można, by je wyczyścić- robiłam to już wielokrotnie. Niestety wczoraj chciałam po wyczyszczeniu założyć zaparzacz i nie udało mi się. Pomyślałam, że pewnie źle go wykładam, próbowałam więc naciskając czerwone guziczki po bokach. Nigdy nie było z tym problemu, więc zdziwiłam się, że nie chce wejść. Pomyślałam, że być może ta część, która podjeżdża do góry powinna się przemieścić, żeby zrobić miejsce zaparzaczowi. Niestety po włączeniu ekspresu zapaliła się czerwona lampka ostrzegawcza. Szybko wyłączyłam ekspres. Niestety zaparzacz jest zablokowany i w żaden sposób nie mogę go wyjąć. Bardzo proszę o pomoc. Ekspres nie ma nawet roku. Wiem, że sama sobie jestem winna:(