Autosuper - ja mam też złącze 2x2 serwisowe w swoim B4 2.0 ABK i interfejs na transoptorach dziala super, zczytuje błędy oraz bez najmniejszego problemu daje dostęp do wartości wszystkich czujek. To wszystko za 45 zł + 6 zł przesyłka.
Byłem wcześniej z tym audi w warsztacie i też mieli chłopaki problemy z komunikacją...ale z racji, że jestem jako tako w temacie zorientowany pogrzebałem troche w ich sofcie i ustawieniach portów... chociaż błędy dało się odczytać - o blokach danych można było jednak zapomnieć. Dodam, że mieli interfejs na MAX232.
W przypadku kolegi sq5haw polecam sprawdzić, czy panowie specjaliści nie zwarli przypadkiem przy podłączaniu kabelków i bezpiecznika nie spalili od interfejsu ( nie pomoge z numerkiem bezpiecznika, bo zapomniałem

ale on w pierwszej 7demce od strony kierowcy jeśli dobrze pamiętam )
Dodam, że najszybciej ( mi w każdym razie ) łączy się program VWtool. Mam wersje 2.0.9 i łączy się błyskawicznie w porównaniu do VAG-COM.
sq5haw- jak już kupisz sobie interfejs to uważaj przy podłączaniu pinów...
Poza bezpiecznikiem nic nie popsujesz ( mając interfejs na transoptorkach ) ale... po co marnować bezpieczniki
Jak byś miał jeszcze jakieś pytanka to wal śmiało.
P.S. autosuper masz moze jeszcze schemat do Audi B4 ABK, rok 93, w razie czego moge podac numer silnika itp