logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Sprzedam] Głośniki bowers & wilkins B&W DM602 S1 w bdb stanie.

dtx7 19 Maj 2014 20:43 7521 0
REKLAMA
  • #1 13617379
    dtx7
    Poziom 9  
    Witam. Mam do zaoferowania głośniki znanej i cenionej marki Bowers&Wilkins DM602 S1, wszystkim zainteresowanym chyba nie trzeba przedstawiać tej firmy, a opinie o tym modelu dostępne w internecie mówią same za siebie. Głośniki są w bdb stanie wizualnym i idealnym jeśli chodzi o stan techniczny, są w 100% sprawne. Głośniki nie były mocno eksploatowane. Jeśli chodzi o wysyłkę, to wysyłam kurierem jako paczkę ubezpieczoną. Maskownice są oczywiście w komplecie. Dane techniczne : podstawkowe kolumny dwudrożne,głośnik niskośredniotonowy : 180 mm, głośnik wysokotonowy : 25 mm,pasmo przenoszenia 52Hz – 20 kHz dla +/- 3dB, skuteczność 90 dB (2.83V – 1m),impedancja 8 om (minimalna 4,3 om),zalecana moc wzmacniacza 25-120W / 8 om ,wymiary: wys - 490 mm, szer. – 236 mm, gł. – 306 mm. Chętnie odpowiem na wszystkie dodatkowe pytania. Mogę dosłać również większą ilość zdjęć. Cena jaka mnie interesuje to ok. 1000zl.

[Sprzedam] Głośniki bowers & wilkins B&W DM602 S1 w bdb stanie. [Sprzedam] Głośniki bowers & wilkins B&W DM602 S1 w bdb stanie. [Sprzedam] Głośniki bowers & wilkins B&W DM602 S1 w bdb stanie. [Sprzedam] Głośniki bowers & wilkins B&W DM602 S1 w bdb stanie. [Sprzedam] Głośniki bowers & wilkins B&W DM602 S1 w bdb stanie. [Sprzedam] Głośniki bowers & wilkins B&W DM602 S1 w bdb stanie. [Sprzedam] Głośniki bowers & wilkins B&W DM602 S1 w bdb stanie. [Sprzedam] Głośniki bowers & wilkins B&W DM602 S1 w bdb stanie. [Sprzedam] Głośniki bowers & wilkins B&W DM602 S1 w bdb stanie. [Sprzedam] Głośniki bowers & wilkins B&W DM602 S1 w bdb stanie.
    Kontaktuj się z ogłoszeniodawcą poprzez Prywatną Wiadomość (ikonka PW).
  • REKLAMA
REKLAMA