logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak odtwarzać dźwięk na słuchawkach Bluetooth i przewodowych jednocześnie?

rholeszczuk 21 Maj 2014 11:34 3843 3
REKLAMA
  • #1 13621778
    rholeszczuk
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    hej,

mam pytanie,
    czy da się podłączyć słuchawki bluetooth oraz zwykłe do telefonu tak aby dźwięk był odtwarzany na obu urządzeniach ?
    Chodzi mi o sytuację taką że 2 osoby chciały by słuchać tej samej muzyki z telefonu z tym że 1 z osób "bez kabli"
    domyślam się, że istnieją takie opcje, i problem mógł już ktoś kiedyś rozwiązać, niestety nie udało mi się znaleźć na forum i google jakiejkolwiek podpowiedzi.

dzięki
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 13622263
    rholeszczuk
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    telefon to nexus4

a czy ewentualnie jest możliwość spięcia 2 urządzeń bluetooth i jednoczense odtwarzanie na nich muzyki ?
  • #4 13622997
    dxxx

Poziom 24  
    Ocena: 173
    Trudne pytanie - są słuchawki czy zestawy głośnomówiące BT, które możesz sparować z dwoma telefonami, ale odwrotnie?

Dwa zestawy jedno źródło dźwięku - nie wiem. Może jakiś adapter BT, do którego można podłączyć dwa zestawy HF albo jakaś przejściówka do przewodowych zestawów.

P.S.
    Przypomniałem sobie klienta, który miał 2 Nokie X1-01 dual sim. Łącznie używał 4 kart sim na raz. Pytał się, czy da się przerobić tak zestaw przewodowy HF, żeby jeden zestaw mieć w uszach (dwie wtyczki w telefonach). Bezpieczeństwo przede wszystkim - jeździł skuterem i MUSIAŁ mieć wszystkie telefony podłączone, czyli cztery karty aktywne.
    Konto firmowe:
    AGSM SERWIS
    Ul. Podgórna 12 boks 27, Elbląg, 82-300 | Tel.: 537XXXXXX (Pokaż) | Strona WWW: http://facebook.com/AGSMserwis
REKLAMA