Witam
to zależy, czy będziesz chciał go póżniej sprzedać czy nie Nokia jest droższa od tego alcatela
Ten ot511 ma kilka funkcji więcej ale nokia to nokia
Ja bym wzioł 3310
Co wy on ctym alcatelu wiecie??? mieliście alcatela kiedyś??? Ja miałem 6 lat. To nie jest wcale badziewie, ani razu sie nie zepsuło, żadnych problemów z nim nie miałem nigdy. Ani razu mie był w naprawie!!! I odczepcie sie od tego alcatela. Nokia to przereklamowane drogie badziewie. Widać co wolicie bajery niż funkcjonalność i bezawaryjność. Jesteście daremni ci którzy tak myślicie...
✨ Dyskusja dotyczy opłacalności zamiany telefonu Nokia 3310 na Alcatel OT 511 w idealnym stanie. Większość uczestników poleca pozostanie przy Nokii 3310, podkreślając jej wyższą wartość rynkową, niezawodność i renomę marki. Alcatel OT 511 jest oceniany jako model z dodatkowymi funkcjami, jednak przez niektórych użytkowników uważany za mniej trwały i gorszej jakości. Jeden z uczestników broni Alcatela, wskazując na jego bezawaryjność i funkcjonalność, krytykując jednocześnie Nokie za przereklamowanie i wyższą cenę. Ogólnie jednak dominują opinie, że Nokia 3310 to solidny, sprawdzony telefon, a Alcatel OT 511 nie dorównuje mu pod względem jakości i wartości. Wygenerowane przez model językowy.