logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

>>> problem z odtwarzaniem filmikow na stronach

Hitty 03 Cze 2014 15:16 891 1
REKLAMA
  • #1 13660650
    Hitty
    Poziom 10  
    nie wyswietla mi filmikow na stronach gdzie jest taki znaczek play jak tutaj, po nacisnieciu zostaje zdjęcie i nic sie nie odtwarza, filmiki na youtubie mi dzialaja, inne tez mi dzialaja, flash player mam zaktualizowany, java mam odpalana, probowalam i na chrome i na mozilli i na obydwoch przegladarkach nie dziala, ponizej podaje przyklad strony z filmikiem gdzie po nacisnieciu PLAY zostaje samo zdjecie, ale to nie tylko tam, bo rowniez na innej stronie gdzie jest taki sam "schemat" dodanego filmiku to tez mi go nie chce odtworzyc

przyklad :
    http://nawspolnej.tvn.pl/wideo,443,v/po-wakacjach-w-na-wspolnej,1288722.html

a mam tez drugie pytanie
    mam cos z chrome ogolnie np jak wchodze na filmweba i zalozmy chce odpowiedziec na post, albo klikam na jakiegos aktora i tam jest galeria zdjec jego z roznych rol i jak klikam "nastepne" zdjecie, to w ogole nie reaguje, a zarowno galeria jak i odpowiadanie na posty na filmwebie jest takie flashowe jakby, na mozilli mi dziala ale korzystam z chroma i wkurzajace jest wchodzenie na mozille jak chce nacisnac "odpowiedz" na filmwebie.. chrome mam zaktualizowane, co zrobic zeby normalnie mi dzialaly te takie flashowe rzeczy na filmwebie ? w czym tkwi problem?
  • REKLAMA
  • #2 13678291
    Hitty
    Poziom 10  
    podbijam temat
REKLAMA