najlepiej jak zaczne od poczatku. mialem radka 9550 na omegch i hulalo wszytko dopoki sie nie przegrzal. porzyczylem od kolegi rive2 i nic nie robilem ze steronikami bo xp sam sobie z tym poradzil. dostalem radka z gwarancji, podlanczam, wlanczam, winda sie laduje ale zanim sie pojawi zapraszam xpowskie to monitor sie wylancza, to nic. znowu wsiadam na rive i driver clenerem2 kasuje sterowniki nvidi ati i cala reszte. znowu radka zapinam i wszytko ok tylko ze niby na sterownikach xp ale np redlinker zostal i rozdzilczosci mam wszytkie dostepne. ale instaluje omegi i co widze, znowu to samo co wczesniej. Robilem juz 3 reinstalki i isntalowalem najrozniejsze sterowniki, omegi stare i nowe, catalysty najnowsze i prastare i ciagle to samo. karte sprawdzalem u kolegi i u niego wszytko ok
Moze to ma cos do tego ale: przed jej przegrzaniem jak dzialala to byla podkrecona, wychodze to szkoly, klikam szybko zamknij windowsa i wychodze, nie wiem czy napewno sie zamkną, przychodze a tam komp wylaczony i wali spalenizna na odleglosc ale glownie z zasilacza!!! a karta to juz same krzaczki i reszta to juz od poczatku watku. Co to moze byc bo juz miesiac minal i nadal nic nie wiem?? : (((