logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Samsung Galaxy Tab 3 – wolne działanie, opóźnienia, wirusy, reset i reinstalacja Androida

catryk 28 Cze 2014 18:54 2934 2
REKLAMA
  • #1 13750079
    catryk
    Poziom 9  
    Ocena: 11
    Witam, mam problem z tabletami samsung galaxy tab 3 gdyż przycinają sie tak bardzo, że nawet pisanie w googlach jest opóznione a aplikacje typu facebook są praktycznie nie do przeglądnięcia. Czy mógłby mi ktoś powiedzieć co mogę zrobić, aby to naprawić? Dodam, że tabletami zajmują sie dzieci dlatego też pzechodza przez nie setki gierek i myślę ze to jest mój problem. Antywirusa (darmowego) zainstalowałem niedawno i wykrył mi na jednym tablecie wirusa ale na choć na zawirusowany lepiej działa od tego ,,czystego,,. Czy mozna w jakiś sposób przeinstalować androida albo spróbować znależć ewentualne wirusy?
  • REKLAMA
  • #2 13750295
    actin
    Poziom 34  
    Ocena: 795
    Czyszczenie cache+ możesz wykonać raz na pewien czas reset tabletu. Tylko zgraj wszystkie dane, bo przy tej operacji zostaną usunięte

Użyj Cache Cleaner
  • #3 13752184
    catryk
    Poziom 9  
    Ocena: 11
    Ok dzieki wielkie przywrovcilem system i wszystko teraz w miare chodz bo chociaż klawiatura nadarza pozdrawiam
REKLAMA