Witam
tak za około miesiąc będę kupował laptop. Aktualnie posiadam taki oto zestaw komputerowy:
system- Windows Xp sp2,
CPU- Intel Pentium 4 530 Technologia Prescott 90nm,
RAM- 512MB 2-Kanałowy DDR @ 200MHz (3-4-4-8),
Płyta Główna- ASUSTeK Computer INC. P5GD1 (Socket 775),
Grafika- ATI ASUS EAX300,
Dysk- WDC WD1600JD-00HBB0 SATA-I 1.5Gb/s.,
Zasilacz- jakis noname chyba wellshine 230V (chyba).
Jak widać jest trochę cienko więc tak oto postanowiłem kupić sobie lapka. Od razu zaznacze że dokupuje jeszcze telewizor który bd pełnił funkcję monitora. Chciałbym żebym mógł grać w bf4 na ultra i cod black op 2 także na najwyższych. Chciałbym także o jakiś mini poradnik jak takli laptop konserwować bo na tym kompie co mam to co najwyżej jakieś oczyszczenie z kurzu
bo pasty to nie nakładam ( temp. przy działaniu tak z 9 godz. to cpu.49 mpu.50 ogólnie mówiąc temp nie przekraczają 60°C w stresie). Oczekuje na jakieś szybkie odpowiedzi
tak za około miesiąc będę kupował laptop. Aktualnie posiadam taki oto zestaw komputerowy:
system- Windows Xp sp2,
CPU- Intel Pentium 4 530 Technologia Prescott 90nm,
RAM- 512MB 2-Kanałowy DDR @ 200MHz (3-4-4-8),
Płyta Główna- ASUSTeK Computer INC. P5GD1 (Socket 775),
Grafika- ATI ASUS EAX300,
Dysk- WDC WD1600JD-00HBB0 SATA-I 1.5Gb/s.,
Zasilacz- jakis noname chyba wellshine 230V (chyba).
Jak widać jest trochę cienko więc tak oto postanowiłem kupić sobie lapka. Od razu zaznacze że dokupuje jeszcze telewizor który bd pełnił funkcję monitora. Chciałbym żebym mógł grać w bf4 na ultra i cod black op 2 także na najwyższych. Chciałbym także o jakiś mini poradnik jak takli laptop konserwować bo na tym kompie co mam to co najwyżej jakieś oczyszczenie z kurzu