Witam was wszystkich. Zdecydowałem się napisać ten temat bo potrzebuję rady na temat kupna nowej karty graficznej. Obecnie mam Nvidie Geforce 9500GT 1GB. Karta miewa ostatnimi czasy problemy i nie spełnia dzisiejszych oczekiwań. Jako że nie interesowałem się ostatnio światem hardware zwracam się do was.
Mam budżet 700zł i jest to aktualnie zdecydowane maksimum. Co polecacie? Może jest jakaś karta która ma genialny stosunek jakości do ceny? A może takowa istnieje ale powinienem zwiększyć jednak budżet?
Moja płyta główna to Gigabyte G31M-S2L. Czy nowe karty graficzne będą z nią kompatybilne?
Zasilacz Codegen 350W, czy to może sprawiać problem? Jeżeli tak to jaki zakupić?
System : Windows 7 64-bit
Płyta Główna : Gigabyte G31M-S2L
Procesor : Intel Core2Quad CPU Q6600 @ 2.40Ghz
Pamięć RAM : 2x2GB RAM DDR2
Karta Graficzna : Geforce 9500GT 1GB
Pozdrawiam
Paweł
EDIT. Dodałem marke zasilacza i specyfikacje komputera.
Mam budżet 700zł i jest to aktualnie zdecydowane maksimum. Co polecacie? Może jest jakaś karta która ma genialny stosunek jakości do ceny? A może takowa istnieje ale powinienem zwiększyć jednak budżet?
Moja płyta główna to Gigabyte G31M-S2L. Czy nowe karty graficzne będą z nią kompatybilne?
Zasilacz Codegen 350W, czy to może sprawiać problem? Jeżeli tak to jaki zakupić?
System : Windows 7 64-bit
Płyta Główna : Gigabyte G31M-S2L
Procesor : Intel Core2Quad CPU Q6600 @ 2.40Ghz
Pamięć RAM : 2x2GB RAM DDR2
Karta Graficzna : Geforce 9500GT 1GB
Pozdrawiam
Paweł
EDIT. Dodałem marke zasilacza i specyfikacje komputera.