logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Sprzedam] Wharfedale, DAP Audio, PAR Led, Laser, statyw, kable ...

fakir99 27 Lip 2014 17:27 1419 0
REKLAMA
  • #1 13829632
    fakir99
    Poziom 10  
    Witam, mam do sprzedania:

Wharfedale PRO SVP 215 500W cena : 1200 zł
    DAP AUDIO Vintage 700 cena 600 zł
    Par LED 64 ALU x2
    Par LED 64 ABS x2
    cena za komplet 450 zł
    Laser Skyway 50 mW cena : 200 zł
    Wytwornica dymu antari f80z cena 120 zł
    Statyw na światło cena: 80 zł
    Konwerter usb – dmx jako kontroler świateł, cena 60 zł
    Oraz zestawy kabli DMX, zasilające.
    Sprzęt grał na imprezach okolicznościowych, nigdy nie zalany, używany tylko przeze mnie. Jestem drugim właścicielem wzmacniacza, na resztę mam chyba rachunki, muszę poszukać. W jednym z parów nie świeci 4 czy 5 diód, mi to nie przeszkadzało, kwestia zimnych lutów pewnie. pary ABS chyba jeszcze pół roku na gwarancji.
    Głośniki nie katowane, ponieważ wzmacniacz ma 350 W na stronę, a głośniki mają 500w wysoka skuteczność głośników powodowała, że wzmacniacz nie był rozkręcany na więcej niż połowę, basu nie brakowało.
    Wizualnie sprzęt na 4, może 4+, kolumny mają trochę rozerwany koc na rogach z powodu transportu, wzmacniacz delikatne rysy na obudowie, a całe oświetlenie nigdy nei było ściągane ze statywu, tak się wygodniej transportowało oraz szybciej rozkładało
    Sprzedaję z powodu wyjazdu na studia, szkoda, żeby sprzęt się marnował, bo może obsłużyć jeszcze dużo imprez.
    Zależy mi, żeby sprzedać w dwóch kompletach : oświetlenie i głośniki ze wzmacniaczem.
    Głośniki + wzmacniacz – 1600 zł
    Cała reszta – 1100 zł
    Ceny do negocjacji oczywiście.

PS. Jeśli znajdą się chętni na wszystkie poszczególne elementy, to mogę nie sprzedawać w komplecie

Ps2. Możliwość wystawienia na allegro.

Ps3. Sprzęt do obejrzenia w Orzeszu, 30 km na południe od Katowic, przy „wiślance”.

Ogłoszenie skopiowany z facebooka, dlatego taka forma ;)

[Sprzedam] Wharfedale, DAP Audio, PAR Led, Laser, statyw, kable ... [Sprzedam] Wharfedale, DAP Audio, PAR Led, Laser, statyw, kable ... [Sprzedam] Wharfedale, DAP Audio, PAR Led, Laser, statyw, kable ... [Sprzedam] Wharfedale, DAP Audio, PAR Led, Laser, statyw, kable ... [Sprzedam] Wharfedale, DAP Audio, PAR Led, Laser, statyw, kable ... [Sprzedam] Wharfedale, DAP Audio, PAR Led, Laser, statyw, kable ... [Sprzedam] Wharfedale, DAP Audio, PAR Led, Laser, statyw, kable ... [Sprzedam] Wharfedale, DAP Audio, PAR Led, Laser, statyw, kable ... [Sprzedam] Wharfedale, DAP Audio, PAR Led, Laser, statyw, kable ... [Sprzedam] Wharfedale, DAP Audio, PAR Led, Laser, statyw, kable ...
    Kontaktuj się z ogłoszeniodawcą poprzez Prywatną Wiadomość (ikonka PW).
  • REKLAMA
REKLAMA