Witam planuję zakup komputera do gier do kwoty 3 000 +/- 200 PLN Macie jakieś propozycje? proszę o podanie kompletnych nazw podzespołów wszystko składam od podstaw
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamJanikEckstein napisał:Zestaw nie zawiera czytnika cd/dvd ale uważam że jest on w obecnych czasach zbędny
Assasin74 napisał:Nie chodzi tu o "nadawał" tylko "czy będzie opłacalny".Pisałem, napęd mam, jakimi parametrami procesora się sugerować do gier? Ten procesor nie będzie się do gier nadawał? bo za sam procesor chce 900 i to mnie najbardziej kusi.
Assasin74 napisał:Zdefiniuj "hasał". Obecnie wiele gier jeszcze nie wykorzystuje dobrze czterech rdzeni. i7 4790K ma cztery rdzenie i do tego jeszcze Hyper Threading - obsługę dwóch wątków na rdzeń. Jednym słowem, potwór. Pytanie dlaczego twój kolega sprzedaje go o 1/3 taniej...To znaczy, mi nie chodzi już tyle o pieniądze tylko o to czy On będzie hasał
Cytat:Za tyle masz nowego prosto ze sklepu.i jeszcze pytanie czy 1400 za tego GeForce GTX770 4GB to nie za dużo?
Assasin74 napisał:Wątpliwe, ale w sumie nie mój problem.on był z komputera biurowego który dostał podobno, dlatego tak tanio,
Cytat:Będzie.To brać ten procesor w grach będzie wydajny?
Cytat:Taktowanie wielkiej różnicy nie zrobi od RAMu taktowanego 1600 mHz, ale że jest i tak taniej, opłaca się.I jeszcze czy RAM: Kingston HyperX XMP 8GB 2400MHz za 250 opłaca się?
Assasin74 napisał:Procesor do gier który będzie lepszy, wydajniejszy w grach.
Intel Core i7 4790 czy i5 4690 - cena nie gra roli i proszę nią się nie kierować. Interesuje mnie tylko i wyłącznie wydajność w grach
Assasin74 napisał:
Procesor do gier który będzie lepszy, wydajniejszy w grach.
Intel Core i7 4790 czy i5 4690 - cena nie gra roli i proszę nią się nie kierować. Interesuje mnie tylko i wyłącznie wydajność w grach
Assasin74 napisał:Nie będzie trzeba żadnych przystawek? wszystkie kabelki będą?
Assasin74 napisał: