Witam od pewnego czasu szykuje się do kupna telefonu na początku myślałem ze wezme s3 i tyle ale troche poczytałem i duzo ludzi chwali Xiaomi MI-3 co o nim myślicie warto? parametry wyglądaja idealnie jak dla mnie. 800-1200 zł
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamPewek_ napisał:Zależy o jakich firmach mówimy. Części do Xiaomi to nie problem, a i w przyszłym roku producent planuje pojawić się w Europie, w tym roku w USA. Desire 610 przy Mi3 to średniak i to bardzo słaby średniak. Jeżeli ma coś być bardziej przyziemnego to jeszcze można pomyśleć o Nexusie 4/5.
Mixerslayer napisał:Dzięki za pomoc chyba zostane przy tym Xiaomi bardzo mi się podoba i nie oczekuje że bedzię mi służył więcej niz 3-4 gwarancja na 2 lata i jak z 2 lata po gwarancji pożyję to będe zadowolony.
leonov napisał:Xperia Pro, Motorola Droid 4 na przykład. Pytanie, co ona miałaby niby robić uznaję jako ignorancję i brak kontaktu z żadnym tego typu sprzętem przez co nie odpowiem na tą wulgarną zaczepkę...A które niby smartfony mają fizyczna klawiaturę ? i co ona miała by niby robić ?
leonov napisał:A co do części i czasu oczekiwania proszę zobacz, i powiedz do którego "flagowca" Samasunga czy Sony kupisz LCD z dotykiem za taką kasę !
leonov napisał:No nie poniosło, porównaj oba modele np., mają niemal identyczne parametry,a o cenie nie wspominam nawet