logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Sprzedam] Xbox 360 Slim RHG + 2 Pady + Dysk 500 GB ZEWNĘTRZNY

klhk567 11 Wrz 2014 13:08 2139 0
REKLAMA
  • #1 13951701
    klhk567
    Poziom 1  
    Witam, do sprzedania mam zestaw([b:2bc1ce8eb5]650zł - możliwa jest negocjacja ceny[/b:2bc1ce8eb5]):
    - Xbox 360 4GB SLIM - RGH
    - Dysk zewnętrzny 500 GB na USB - można używać do konsoli, PC i na innych urządzeniach(dysk ma ok. roku, także nie jest to jakiś stary który zaraz się zepsuje)
    - 2 Pady czarne bezprzewodowe
    - zasilacz z okablowaniem
    - kabel HDMI
    - kabel VGA(nie jestem pewny nazwy kabla, taki z 3 kolorowymi końcówkami, w tym kablu jest zdjęta obudowa z jednego wejścia ale kabel działa w 100%, obudowę trzeba było zdjąć ponieważ do konsoli nie dało się podłączyć dwóch kabli jednocześnie)

Mogę sprzedać cały zestaw bez dysku zewnętrznego, ale samego dysku nie sprzedaję. Zdjęcia zrobię w poniedziałek(ponieważ wtedy wracam do domu).

Konsola przerobiona RGH(gier nie wypalamy na płytki a wrzucamy na dysk) z tego powodu konsola nie posiada napędu dvd, ponieważ był nie potrzebny. Wszystko w dobrym stanie, sprawne, działa bez zarzutów. [b:2bc1ce8eb5]Cały zestaw mogę wystawić na allegro(mam prawie 300 pozytywów w tym ok. 100 za sprzedaż przedmiotów)[/b:2bc1ce8eb5], odbiór osobisty możliwy na terenie Zamościa i Krasnobrodu. Nie wysyłam za pobraniem(odbiór osobisty albo przedpłata na konto).
    Kontaktować się można poprzez:
    tel. - 531680042
    e-mail - uzumaki21(at)wp.pl
    bezpośrednio przez pw.
    Kontaktuj się z ogłoszeniodawcą poprzez Prywatną Wiadomość (ikonka PW).
  • REKLAMA
REKLAMA