logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Sprzedam] CNC - sterowniki silników krokowych, płyta główna do sterowników, sil

mzurow 22 Wrz 2014 18:46 1776 0
REKLAMA
  • #1 13981948
    mzurow
    Poziom 1  
    Witam wszystkich serdecznie,
    jak w tytule mam na sprzedaż sterowniki SSK B-01 do frezarki cnc oraz płytę główną SSK MB1. Są to elementy zrobione przeze mnie. Dodatkowo 3 szt. silników krokowych: 23KM-036-G9V 1.8A. oraz dwa trafa. są to elementy z frezarki cnc której budowy niestety nie dokończę z powodu wyjazdu i braku czasu.
    Jeśli ktoś jest zainteresowany proszę o kontakt (mattia1900(malpa)wp.pl) i propozycję cenową.

cena jaka mnie interesuje to 350-450 zł za wszystko. jest możliwość zakupu osobno.

gratis mogę dołożyć elementy które miały posłużyć do budowy tzn. kilka elementów wyciętych ze sklejki, prowadnice szufladkowe i jak znajde to rysunki elementów z których miało składać się urządzenie. [Sprzedam] CNC - sterowniki silników krokowych, płyta główna do sterowników, sil [Sprzedam] CNC - sterowniki silników krokowych, płyta główna do sterowników, sil [Sprzedam] CNC - sterowniki silników krokowych, płyta główna do sterowników, sil [Sprzedam] CNC - sterowniki silników krokowych, płyta główna do sterowników, sil [Sprzedam] CNC - sterowniki silników krokowych, płyta główna do sterowników, sil [Sprzedam] CNC - sterowniki silników krokowych, płyta główna do sterowników, sil [Sprzedam] CNC - sterowniki silników krokowych, płyta główna do sterowników, sil [Sprzedam] CNC - sterowniki silników krokowych, płyta główna do sterowników, sil
  • REKLAMA
REKLAMA