logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Emulator wyświetlacza do odbiornika SC202 na komputer - sprawdzony program

leszek.b 01 Maj 2005 00:16 3267 11
REKLAMA
  • #1 1451679
    leszek.b
    Poziom 29  
    Ocena: 157
    Czy ktoś posiada sprawdzony i dzialajacy program do odbiornikow samochodowych na komputer -chodzi o emulator wyswietlacza np. do odbiornika SC202 . Prosze nie pisać gdzie mam szukać na forum bo tutaj już nerwy zjadłem .
  • REKLAMA
  • #2 1451959
    iNTELL
    Poziom 30  
    Ocena: 45
    W opcje szukaj wpisz DPEMU.
  • #3 1452878
    leszek.b
    Poziom 29  
    Witam
    Na forum wpisywałem rożnie DPEMU tez -jakiś czas temu .tam konkretów
    nikt nie przetstawia. Tym co sie chwalą ze działa, milcza.
    Zawsze coś brakuje . Chyba dam sobie spokoj z tym emulatorem.
    Bede musiał troche wydać kasy, na orginalne wyswietlacze.
  • REKLAMA
  • #4 1453503
    stan
    Poziom 25  
    Ocena: 172
    U mnie chodzi od wersji 2.50 ( inny hardware). Transmisja jest przerywana i można wyświetlić tylko do 50 kroków ale do sprawdzenia poprawności kodu czy też działania radia wystarcza.
  • #5 1453637
    robert74
    Poziom 18  
    Ocena: 12
    Kiedyś też to testowałem ale dałem spokój, za 70 pln kupiłem oryginał i po problemie.Jeśli juz to przydałby się do renówki lub peugeota bo ceny są jeszcze chore,widziałem program ale nigdzie interfeace-u.
  • REKLAMA
  • #6 1453778
    leszek.b
    Poziom 29  
    Witam
    Co mam zrobic z ta wiadomościom od - stan-
    Przepraszam ale takich pocieszajacych wiadomości -u mnie działa- to miałem wiele

Czy moge prosic dokładny opis - kawe na ławe
  • REKLAMA
  • #7 1453800
    SlaweK
    Poziom 43  
    Ocena: 913
    Każdy by tak chciał, na gotowo poprowadzić za rączkę. A nie przepadamy za elektronikami leniuszkami. Owszem, była jedna wersja, bodaj 3.0 która nie działała ale pozostałe chodzą. Tylko pamiętaj że urządzenie to było projektowane w ładnych kilka lat temu, kiedy królowały komputery klasy P1 i na P4 pod win xp nie zawsze chce to dobrze działać, co z resztą sprawia najwięcej kłopotów. Jak do tego dodać poziom naszych elektoników to już same problemy się rodzą. I chyba najlepszą radą jest poszukanie oryginalnego, wszyscy którzy się już trochę tym zajmują to już dawno mają.

SławeK
  • #8 1453944
    leszek.b
    Poziom 29  
    Witam
    Dziekuje - slaweK . poszukam w dziale - sprzedam. -

Oj SławeK SławeK
  • #9 1453992
    SlaweK
    Poziom 43  
    Myślę ze lepiej poszukać na giełdzie samochodowej.
    Jak będziesz miał szczęście to taniej wyjdzie.

SławeK
  • #10 1454609
    leszek.b
    Poziom 29  
    Witam
    Gdyby moje pytanie jakie zadałem , zostalo uważnie przeczytane
    to takich odpowiedzi bym nie dostał .
    --------------------------------------------------------------------------------
    Temat na forum poruszany do bólu -czytalem .
  • Pomocny post
    #11 1454670
    SlaweK
    Poziom 43  
    Chyba najlepiej jak dogadasz się z autorem. Tu masz jego stronę. Najlepiej Ci wyjaśni która wersja działa. http://www.kovy.hu/

SławeK
  • #12 1976716
    leszek.b
    Poziom 29  
    Witam
    Doszłem do wniosku ze najlepiej kupić orginalny wyświetlacz

Dziekuje temat można zamknąć

Podsumowanie tematu

✨ Dyskusja dotyczy poszukiwania sprawdzonego emulatora wyświetlacza do odbiornika samochodowego SC202 na komputer. Użytkownicy wskazują na problemy z dostępnością i działaniem programów emulujących, zwłaszcza wersji 3.0, które bywają niestabilne lub niekompletne. Wspomniano o programie DPEMU, który działa częściowo (np. od wersji 2.50), umożliwiając wyświetlenie do 50 kroków transmisji, co wystarcza do podstawowej weryfikacji kodu i działania radia. Jednak ze względu na przestarzałość sprzętu i problemy kompatybilności z nowoczesnymi systemami operacyjnymi (Windows XP na procesorach P4), wielu użytkowników rezygnuje z emulatorów i poleca zakup oryginalnych wyświetlaczy, które można znaleźć na giełdach samochodowych lub w dziale sprzedaży forum. Wskazano również na stronę autora oprogramowania (http://www.kovy.hu/) jako źródło informacji o działających wersjach emulatora. Ostatecznie autor tematu zdecydował się na zakup oryginalnego wyświetlacza, zamykając dyskusję.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA