logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

sterownik kontrolera magistrali zarządzania systemem windows 7

staszektechnik 04 Paź 2014 17:38 15273 2
REKLAMA
  • #1 14014411
    staszektechnik
    Poziom 8  
    Ocena: 12
    Witam. Instaluję sterowniki do mojego lenovo g580 z systemem windows7. Brakuje mi tylko sterownika kontrolera magistrali zarządzania systemem windows7. Proszę o pomoc i z góry za nią dziękuję, nie mogę sobie znaleźć tego sterownika :)

Ponadto nie wiem dlaczego, ale jak instaluję pobrany z neta pakiet word albo open office to pojawia się mi taki komunikat: system windows nie może uzyskać dostępu do określonej urządzenia,ścieżki,lub pliku.Możesz nie mieć odpowiednich uprawnień aby otrzymać dostęp do elementu.
    Wiecie jak poradzić sobie z tym problemem? Co mam zrobić? Dziękuję z góry za pomoc :)
  • REKLAMA
  • #2 14014433
    mati211p
    Specjalista - HDD i odzyskiwanie danych
    Ocena: 1130
    staszektechnik napisał:
    Brakuje mi tylko sterownika kontrolera magistrali zarządzania systemem

Chodzi o sterownik do chipsetu, od niego powinieneś zacząć instalację sterowników.
  • #3 14014504
    staszektechnik
    Poziom 8  
    Ocena: 12
    Dzięki mati za odpowiedź :) Zrobię jak powiadasz :)

Dodano po 1 [godziny] 11 [minuty]:

jak instaluję pobrany z neta pakiet word albo open office to pojawia się mi taki komunikat: system windows nie może uzyskać dostępu do określonej urządzenia,ścieżki,lub pliku.Możesz nie mieć odpowiednich uprawnień aby otrzymać dostęp do elementu.
    Wiecie jak poradzić sobie z tym problemem? Co mam zrobić? Dziękuję z góry za pomoc :)
REKLAMA