logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Pentagram Quadra 7 Ultra Slim - problem z aktualizacją firmware na Windows Vista

Konkordyt 09 Paź 2014 12:42 6417 2
REKLAMA
  • #1 14027643
    Konkordyt
    Poziom 1  
    Witam jestem tu nowy chociaż często korzystam z serwisu. Mam problem z tabletem. chodzi o zmiane fw w nim. Mam program Pad Product tool. wydaje mi sie ze robie wszystko jak nalezy. Wlaczam program, wybieram lokalizacje pliku z fw, podlaczam tablet program go znajduje, wciskam przycisk "down" i czekam. Na pasku pisze [U:EF] SWITCH_TO_ADFU... ( I PO CZASIE) TIME OUT przewaznie po jakis 59s i nic. na dole w programie pisze accumulative1, succesfull0, failed1. próbowałem wiele razy, w tablecie wlaczalem pamiec masowa, wylaczalem ja, wlaczalem debugowanie, wylaczalem, sprawdzalem w advenced config i wszystko jest jak nalezy. gdzie robie blad? dodam ze komputer nie moze znalesc sterownika urzadzenia a mam windows vista. Pomocy!!!
  • REKLAMA
  • #2 14082861
    red0210
    Poziom 14  
    Ocena: 47
    Konkordyt napisał:
    Wlaczam program, wybieram lokalizacje pliku z fw

A zaznaczyłeś kolego pozostałe pliki oprócz fw ?
    Jeśli nie, to przeczytaj dokładnie instrukcje instalacji systemu na tym tablecie.
  • #3 14339159
    Szachmat23
    Poziom 9  
    Ocena: 3
    Witam.
    Mam ten sam problem.
    Wszystkie pliki zaznaczone, wszystko jak w instrukcji i dokładnie ten sam problem.
    Robię to pierwszy raz więc może jest coś jeszcze o czym trzeba pamiętać?

EDIT:

Poradziłem sobie z problemem. Użyłem innej wersji programu PAD. 1.05.02, sugerowaną na forach itp.
    Natomiast Pentagram na swojej stronie we wsparciu technicznym dostarcza wersję 1.02, która właśnie nie działa...
REKLAMA