logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Miks stereo nie działa po zmianie słuchawek z Creative Fatality na Steelseries Siberia v2

eksen 16 Paź 2014 15:25 1503 1
REKLAMA
  • #1 14073652
    eksen
    Poziom 9  
    Witam! Lubię posiedziec ze znajomymi na TS i puszczać muzyke poprzez miks stereo. Do niedawna nie było z tym problemu, ale teraz - po zmianie słuchawek z Creative Fatality na Steelseries Siberia v2 po prostu to nie działa. Wie ktoś może w czym tkwi problem?
    -
    Wydaje mi się że problemem jest to, że nowe słuchawki są na USB wie ktoś czy można to jakoś ustawić?
  • REKLAMA
  • #2 14073826
    safbot1st
    Poziom 43  
    Ocena: 1583
    eksen napisał:
    Wydaje mi się że problemem jest to, że nowe słuchawki są na USB wie ktoś czy można to jakoś ustawić?

Doszedłem przed chwilą do tego samego wniosku. Najprościej będzie jak ominiesz moduł usb i jacki podłączysz bezpośrednio do płyty gł.
    W tych słuchawkach masz jakby dodatkową kartę dźwiękową z której "leci" dźwięk bezpośrednio do do TS. Jeśli już to musiałbyś puszczać muzykę kolegom z drugiej instancji TS z karty na płycie gł. Chyba, że w TS można ustawić 2 źródła jednocześnie. (nie wiem bo TS nie używam).
REKLAMA