Witam, zastanawiam się nad kupnem laptopa Lenovo Z500, głównie zależy mi na takim do przeglądania stron WWW, szybkiej obsługi, oglądania filmów i wielu rzeczy online, także miło byłoby pograć sobie w niektóre gry, no niekoniecznie te o najwyższych wymaganiach.
Procesor: Intel Core i5-3230M
Grafika: NVIDIA GeForce GT645M
Pamięć: 8GB RAM DDR3
Dysk twardy: 1TB pojemności
System: Windows 8 PL
To wszystko za 2000 zł, znalazłem taką ofertę i wygląda ona bardzo dobrze, bo normalnie taki lapek kosztuje ok. 2800 zł. Jedynie ta błyszcząca matryca mi trochę się nie podoba, ale chyba to nie jakiś wielki problem. Ja bym kupował, ale zapytam was jeszcze o zdanie. Warto brać? Zwłaszcza, że mój aktualny laptop Asus K50AB nie dość, że już dość wiekowy i ma dość przeciętne parametry to jeszcze często się zawiesza i ogólnie nie działa już tak sprawnie.
Procesor: Intel Core i5-3230M
Grafika: NVIDIA GeForce GT645M
Pamięć: 8GB RAM DDR3
Dysk twardy: 1TB pojemności
System: Windows 8 PL
To wszystko za 2000 zł, znalazłem taką ofertę i wygląda ona bardzo dobrze, bo normalnie taki lapek kosztuje ok. 2800 zł. Jedynie ta błyszcząca matryca mi trochę się nie podoba, ale chyba to nie jakiś wielki problem. Ja bym kupował, ale zapytam was jeszcze o zdanie. Warto brać? Zwłaszcza, że mój aktualny laptop Asus K50AB nie dość, że już dość wiekowy i ma dość przeciętne parametry to jeszcze często się zawiesza i ogólnie nie działa już tak sprawnie.