Panowie mam dziwny problem otóż komputer stacjonarny podłączony poporzez kabel ethernetowy nie widzi routera...Najpierw jest pobieranie adresu sieciowego.Poźniej ciagle pisze mi "Ograniczenie lub brak łącznośći".Wpisując 192.168.1.1 do przeglądarki nie ma podglądu ustawień routera.Naet nie włącza się prośba o wpisanie hasła i loginu.
Jeśli jednak router podłącze do lapka porzez ten sam kabel wszystko chodzi jak należy.
W czym tkwi problem w karcie sieciowej?. Świecą sie na niej dwie diody pomarąńczowa i zółta.
Poniżej dołączam zdjęcia z polecenia Ipcnofig/all i komunikat ograniczenie lub brak łączności.
Dodano po 1 [minuty]:
Dodano po 2 [minuty]:
A i jeszcze trzeba dodać że internet po wifi jest w każdym laptopie, tylko u mnie po kablu nie ma neta..Karta sieciowa jest widziana w menadżerze urządzeń.
Dodano po 3 [minuty]:
Dodano po 5 [minuty]:
A dodatkowo jeszcze dołączam podgląd alarmów.
Dodano po 1 [minuty]:
Dodadkowo dołączam podgląd sterownika.
Jeśli jednak router podłącze do lapka porzez ten sam kabel wszystko chodzi jak należy.
W czym tkwi problem w karcie sieciowej?. Świecą sie na niej dwie diody pomarąńczowa i zółta.
Poniżej dołączam zdjęcia z polecenia Ipcnofig/all i komunikat ograniczenie lub brak łączności.
Dodano po 1 [minuty]:
Dodano po 2 [minuty]:
A i jeszcze trzeba dodać że internet po wifi jest w każdym laptopie, tylko u mnie po kablu nie ma neta..Karta sieciowa jest widziana w menadżerze urządzeń.
Dodano po 3 [minuty]:
Dodano po 5 [minuty]:
A dodatkowo jeszcze dołączam podgląd alarmów.
Dodano po 1 [minuty]:
Dodadkowo dołączam podgląd sterownika.