logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

FL Studio 11 - Brak wtyczek VST po instalacji, np. Sytrus, Fruity Limiter

magnus44 03 Lis 2014 20:41 1629 5
REKLAMA
  • #1 14099426
    magnus44
    Poziom 9  
    Ocena: 2
    Witam!

Problem dotyczy programu do tworzenia muzyki FL studio. Otóż na początku korzystałem z "dziesiątki", potem z "jedenastki", a następnie znowu z "dziesiątki". Jednak po jakimś czasie znów chciałem wrócić do jedenastki.

Pobrałem instalator, zainstalowałem wszystko, co potrzeba. Odpalam FL - a... Wyskakuje błąd, że nie znaleziono wtyczek, takich, jak np. Sytrus czy Fruity Limiter. Nie ma żadnej.

Sprawdzając folder z wtyczkami nie zastałem tam ani jednej wtyczki. O co z tym chodzi?
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 14099487
    magnus44
    Poziom 9  
    Z tego linku już ściągałem. I z dobrych programów i oficjalnej strony. Wcześniej takich komplikacji nie było.
  • REKLAMA
  • #4 14099538
    safbot1st
    Poziom 43  
    Ocena: 1583
    Widać w rejestrze zrobił się bałagan przy odinstalowywaniu / zainstalowywaniu różnych wersji. Możesz próbować przywrócić system/rejestr do stanu poprzedniego.
    Znalazłem w sieci szczątkowe informacje, że problem istnieje, ale rozwiązania brak.. :(
  • REKLAMA
  • #5 14101894
    magnus44
    Poziom 9  
    Sam nie wiem, czy przywrócenie systemu coś da. A czy ma to jakieś uboczne skutki?
  • #6 14105752
    winmap
    Poziom 38  
    Ocena: 747
    Zainstaluj wersję którą posiadasz. Po tym odinstaluj Revo Unistaler Pro i zaznacz opcje zaawansowane tylko sprawdz dokładnie co program będzie chciał usunąć abyś przypadkiem czegoś ważnego nie wywalił.
    Potem użyj jeszcze ccleaner do głębszego wyczyszczenia.
    Korzystam z FL i miałem podobne problemy.
    Przywracanie systemu powinno tak że pomóc ale bałagan jakiś zawsze pozostanie.
REKLAMA