logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Rzutowanie prostokątne- prośba o sprawdzenie zadań

majlo93 06 Lis 2014 10:40 2604 4
REKLAMA
  • #1 14106675
    majlo93
    Poziom 13  
    Ocena: 5
    Bardzo proszę o sprawdzenie zadań z rzutowania, udzielenie rad, poprawek i wskazówek. Z góry dziękuje .Rzutowanie prostokątne- prośba o sprawdzenie zadań Rzutowanie prostokątne- prośba o sprawdzenie zadań Rzutowanie prostokątne- prośba o sprawdzenie zadań Rzutowanie prostokątne- prośba o sprawdzenie zadań Rzutowanie prostokątne- prośba o sprawdzenie zadań Rzutowanie prostokątne- prośba o sprawdzenie zadań Rzutowanie prostokątne- prośba o sprawdzenie zadań
  • REKLAMA
  • #2 14107109
    ojcio
    Poziom 18  
    Ocena: 163
    Wydaje mie się że tu brakuje linii reszta wyglada ok tylko troche niedbale...
    Załączniki:
    • Rzutowanie prostokątne- prośba o sprawdzenie zadań a.jpg (297.98 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #3 14107401
    majlo93
    Poziom 13  
    Jeszcze prosiłbym o pomoc w rzutowaniu pewnego wielościanu do którego nie wiem jak w ogóle podejść (chodzi o rzut z góry) Rzutowanie prostokątne- prośba o sprawdzenie zadań

Ostatni mój pomysł jaki mam to: Rzutowanie prostokątne- prośba o sprawdzenie zadań
  • REKLAMA
  • #5 14109595
    majlo93
    Poziom 13  
    Dzięki bardzo za pomoc
REKLAMA