logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Wydajny i tani płyn do wytwornicy dymu FLM-1200 - co polecacie?

RaFiX13 17 Lis 2014 18:50 5730 10
REKLAMA
  • #1 14140776
    RaFiX13
    Poziom 15  
    Ocena: 7
    Witam,
    Posiadam wytwornice dymu FLM-1200.
    http://www.sprzet-dyskotekowy.pl/product-pol-2936-FLM-1200-MASZYNA-DO-DYMU.html

Płyn jaki dostałem razem z maszyną to: Disco Fog Liquid- Light
    Wydajny i tani płyn do wytwornicy dymu FLM-1200 - co polecacie?

Płyn wydaje mi się mało wydajny. Raz zapomniałem wylać go z wytwornicy i po pół roku przerwy okazało się, że prawie nic nie zostało z filtra który był na rurce doprowadzającej płyn do pompki... Nie wiem czy to wina samego płynu, czy może płynu z dodatkiem zapachu do dymu ale wydaje mi sie, że tak nie powinno byc :)

Jaki płyn mi polecicie żeby był w miarę tani, a wydajny?

Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #2 14140900
    irc205
    Poziom 24  
    Ocena: 43
    ja używam ADJ FOG JUICE 3 HEAVY w miarę tani i dobry płyn. Jesli chcesz lepszy to Eurolite typ E.
  • REKLAMA
  • #3 14140968
    RaFiX13
    Poziom 15  
    irc205 napisał:
    ja używam ADJ FOG JUICE 3 HEAVY w miarę tani i dobry płyn. Jesli chcesz lepszy to Eurolite typ E.

A jesli chodzi o wydajność? Nie zależy mi aż tak nad gęstością tylko ilością. Głównie chodzi o uwydatnienie oświetlenia, bo często ludzie nie lubią jak im się za dużo zadymi ;)
  • REKLAMA
  • #4 14141028
    irc205
    Poziom 24  
    Ocena: 43
    Dym utrzymuje się długo jeśli chodzi o zużycie to na jednej imprezie myślę ze tak od 100-200ml płynu.
  • REKLAMA
  • #5 14141374
    RaFiX13
    Poziom 15  
    Chodzi Ci o ADJ FOG JUICE 3 HEAVY czy o Eurolite typ E?
  • #6 14141882
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • #8 14151810
    landryna199
    Poziom 14  
    Ocena: 2
    Witam. Kupiłem niedawno płyn HQ-Power Standard. Dym wydaje się być dość gęsty, wydajny, nie śmierdzi (lekki zapach da się odczuć), wydaje się być ok. Zapłaciłem 46,50 za 5L wysyłkę miałem gratis. Na zdjęciu był różowy a przyszedł taki trochę w kolorze benzyny.
    Mam kiepską wytwornicę dymu, ale do płynu się chyba przyczepić nie mogę.
    Moja wytwornica ma coś chyba z pompką i podaje płyn takim przerywanym strumieniem.
    Niestety nie mam porównania co do innych płynów ani innej wytwornicy, bo jest to mój pierwszy płyn i wytwornica. Może później wgram filmik. Pozdrawiam.
  • #9 14231411
    niedzwiedz1111
    Poziom 12  
    Zawsze dmuchałem eurolite P, kupiłem ostatnio Eurolite E droższy o prawie 30 zł na bańce 5 l . Lecz przy takim samym zadymieniu zużywam około 60 procent mniej płynu więc opłacało się
  • #10 14362381
    mlody1112
    Poziom 11  
    Ocena: 14
    Witam. Ja kupuje najtańszy na allegro za 40zł z przesyłką i działa mi na wszystkich wytwornicach. Pozdrawiam
  • #11 14446414
    disco-boys
    Poziom 10  
    Ocena: 1
    Polecam Eurolite typu E jak przedmówca, bardzo wydajny i w sumie cena do zużycia wychodzi tak samo jak ADJ 3 (ADJ dużo wiecej puszczałem niż eurolite)

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownicy w dyskusji na temat płynów do wytwornicy dymu FLM-1200 polecają kilka opcji, które są zarówno wydajne, jak i przystępne cenowo. Wśród rekomendacji znalazły się płyny ADJ FOG JUICE 3 HEAVY oraz Eurolite typ E, które charakteryzują się dobrą wydajnością i mniejszym zużyciem w porównaniu do tańszych alternatyw. Użytkownicy zauważają, że wydajność płynu zależy od warunków, takich jak przewiew w pomieszczeniu oraz liczba osób. Płyn HQ-Power Standard również zyskał pozytywne opinie za gęstość dymu i brak nieprzyjemnych zapachów. Warto zwrócić uwagę na różnice w zużyciu płynów, które mogą sięgać od 100 ml do 1,2 litra na imprezę, w zależności od wielkości lokalu i intensywności użycia.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA