logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

SONY XPERIA Z2 Tablet - Problemy z odtwarzaniem filmów na stronach internetowych

sowa_46 23 Lis 2014 01:50 1191 2
REKLAMA
  • #1 14156704
    sowa_46
    Poziom 25  
    Ocena: 84
    Jak w temacie, może ktoś poradził sobie z odtwarzaniem filmów na stronach internetowych korzystając z Androida, ściągnąłem wtyczki i odtwarzacze ale ciągle problem, otrzymuję komunikaty typu: wtyczka nie jest obsługiwana albo brak wtyczki.
    Czekam na jakieś rozwiązanie.
    Załączniki:
    • SONY XPERIA Z2 Tablet - Problemy z odtwarzaniem filmów na stronach internetowych P1020689.JPG (761.5 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #2 14156896
    kamil2993
    Poziom 21  
    Ocena: 76
    sowa_46 napisał:
    , może ktoś poradził sobie z odtwarzaniem filmów na stronach internetowych korzystając z Androida,

Witaj,

Problem jest w tym, że nie ma odtwarzacza flashplayer na androida, jednak są "nieoficjalne" wydania.
    Jest sporo poradników w internecie.

http://www.pcworld.pl/news/392139/Flash.Playe....wtyczke.mimo.braku.oficjalnego.wsparcia.html

Pozdrawiam.
  • #3 14158269
    sowa_46
    Poziom 25  
    Ocena: 84
    Znalazłem kilka różnych źródeł ale nie ma pewności co do bezpieczeństwa instalacji, już mi się wpakowała jakaś strona, która podaje że mam TAPSNAKE wirus, nie wiem jak się jej pozbyć, wyczytałem że gdyby był ten wirus to pojawiałaby się plansza z grą a nic takiego nie ma, masz może jakieś sprawdzone narzędzie do zabezpieczenia androida bo dla mnie ten system to nowość, bawię się nim od kilku dni, nie chcę zaśmiecić tableta.

Podają alternatywną przeglądarkę do androida "Dolphin browser", ten produkt ma zbyt duże wymagania, żąda dostępu do wszystkiego, z tożsamością włącznie.
REKLAMA