logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Gdzie kupić brakujące kable PCI 6+2 pin do OCZ ModXStream Pro 700?

dominix98 02 Gru 2014 17:40 2304 6
REKLAMA
  • #1 14185524
    dominix98
    Poziom 10  
    Ocena: 3
    Witam, mam zasilacz ocz modxstream pro i brakuje mi 2 kabli do karty graficznej wpinanych do 8 pin tych czerwonych na zasilaczu, najlepiej gdyby były to 6+2 pin. Wie ktoś gdzie mogę takie kupić i czy taki pasuje http://proline.pl/?p=SST+SST-PP07-PCIB ?
    Gdzie kupić brakujące kable PCI 6+2 pin do OCZ ModXStream Pro 700?
  • REKLAMA
  • #2 14185614
    Kaczor_84
    Poziom 31  
    Ocena: 247
    Kabel z podanego przez ciebie linku nie będzie pasował, bo jest to przejściówka - z jednej strony ma złącza żeńskie, z drugiej męskie. Kabel, którego potrzebujesz, jest np. tu: Link
    Można taki kabel wykonać samodzielnie - odpowiednie złącza i przewody można kupić np. w TME, ale do zaciskania złącz najlepiej posiadać odpowiednią zaciskarkę.
  • REKLAMA
  • #3 14185696
    dominix98
    Poziom 10  
    "Kabel, którego potrzebujesz, jest np. tu: Link
    Takiego kabla nie umiałbym sam zrobić, da się może go zamówić z innej strony bo tam nie można płacić w zł i chyba nie wysyłają do Polski.
  • #4 14185739
    Kaczor_84
    Poziom 31  
    Można tam płacić poprzez np. PayPal lub kartą. Należność automatycznie jest przeliczana na odpowiednią walutę. Wysyłka do Polski również jest - bezpłatna.
  • REKLAMA
  • #5 14185981
    dominix98
    Poziom 10  
    Kaczor_84 napisał:
    Można tam płacić poprzez np. PayPal lub kartą. Należność automatycznie jest przeliczana na odpowiednią walutę. Wysyłka do Polski również jest - bezpłatna.

Trochę drogo to wyszło pól wartości zasilacza mogę kupić w tym sklepie ?

http://www.darmacz.pl/index.php?main_page=pro...144_1155&products_id=5476&number_of_uploads=0

Nie znalazłem opini o tym sklepie ale kable chyba będą odpowiednie można je zamówić?
  • REKLAMA
  • #6 14186103
    Kaczor_84
    Poziom 31  
    Oczywiście, że możesz :)
    Podany przeze mnie link był po prostu pierwszym, jaki mi wypadł z Google i na pewno nie jest jedynym czy najtańszym źródłem :)
  • #7 14186138
    dominix98
    Poziom 10  
    Dziękuje za pomoc, zamówię te kable.

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik poszukuje kabli PCI 6+2 pin do zasilacza OCZ ModXStream Pro 700, ponieważ brakuje mu dwóch kabli do podłączenia karty graficznej. Odpowiedzi sugerują, że kabel z podanego linku nie jest odpowiedni, ponieważ jest to przejściówka. Można zamówić odpowiedni kabel z innych źródeł, które oferują płatności w złotych oraz wysyłkę do Polski. Użytkownik rozważa zakup kabli z innego sklepu, mimo że cena jest wysoka w porównaniu do wartości zasilacza. Ostatecznie decyduje się na zamówienie kabli.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA