logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Zmieniarka USB Solisto - Jak podłączyć piny do radia Concert w Audi?

dalex1 03 Gru 2014 17:59 1725 2
REKLAMA
  • #1 14188749
    dalex1
    Poziom 12  
    Ocena: 8
    Jak w temacie posiadam emulator zmieniarki marki Solisto , urządzenie zostało zdemontowane z innego samochodu, niestety bez kabla . Mam prośbę czy ktoś byłby w stanie rozszyfrować który pin gdzie powinien być , . Emulator ma wspołpracować z radiem Concert w audi .Ponizej przedstawiam zdjecia urządzenia :
    Zmieniarka USB Solisto - Jak podłączyć piny do radia Concert w Audi? Zmieniarka USB Solisto - Jak podłączyć piny do radia Concert w Audi? Zmieniarka USB Solisto - Jak podłączyć piny do radia Concert w Audi? Zmieniarka USB Solisto - Jak podłączyć piny do radia Concert w Audi? Zmieniarka USB Solisto - Jak podłączyć piny do radia Concert w Audi?
  • REKLAMA
  • #2 19989910
    Emik89
    Poziom 3  
    Witam , mam tą samą zmieniarkę w swoim aucie , zostało z nią kupione . Mam problem , a mianowicie nie czyta mi nic . Jest podłączony dobrze ponieważ po podłączeniu pendrive pisze ,, CD ERROR,,po odłączeniu ,,NO MAGAZINE ,, wielkość pendrive jakie były podłączane 2 Gb, 16Gb ,32 GB , nawet karta pamięci za pośrednictwem czytnika kart . Format FAT32 . Nie mam pojęcia gdzie leży problem . Muzyka nagrywana za pomocą programu do emulatira audi, 6 folderów podpisanych CD001 ... W folderze max 20 utworów . Może Pan coś podpowie jeżeli ma taki sam emulator . Dzięki za pomoc i pozdrawiam
    Załączniki:
    • Zmieniarka USB Solisto - Jak podłączyć piny do radia Concert w Audi? 16506409153571501916849740279743.jpg (2.03 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • Zmieniarka USB Solisto - Jak podłączyć piny do radia Concert w Audi? 16506408540676199852990274017533.jpg (2.14 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • #3 19991989
    Emik89
    Poziom 3  
    Witam , mam tą samą zmieniarkę w swoim aucie , zostało z nią kupione . Mam problem , a mianowicie nie czyta mi nic . Jest podłączony dobrze ponieważ po podłączeniu pendrive pisze ,, CD ERROR,,po odłączeniu ,,NO MAGAZINE ,, wielkość pendrive jakie były podłączane 2 Gb, 16Gb ,32 GB , nawet karta pamięci za pośrednictwem czytnika kart . Format FAT32 . Nie mam pojęcia gdzie leży problem . Muzyka nagrywana za pomocą programu do emulatira audi, 6 folderów podpisanych CD001 ... W folderze max 20 utworów . Może Pan coś podpowie jeżeli ma taki sam emulator . Dzięki za pomoc i pozdrawiam

Dodano po 5 [godziny] 26 [minuty]:

Witam , kolega dodał post w 2014 roku więc do tego czasu podejrzewam ,że udało mu się to podpiąć ,albo kupił coś innego .
REKLAMA