logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

HTC Desire 310 - telefon nie reaguje, problemy z przyciskiem power i recovery

Tankbot 10 Gru 2014 18:12 3981 2
REKLAMA
  • #1 14210060
    Tankbot
    Poziom 2  
    Witam.
    Mam problem z HTC Desire 310, jest on dosyć skomplikowany więc opisze wszystko od początku.
    Tel kupiłem 5 dni temu, wczoraj gdy obudziłem się telefon nie reagował na żadne polecenie, nie było mnie w domu gdy to zauważyłem, pomyślałem że się rozładował.
    Gdy wróciłem do domu okazało się, że tel jest naładowany, włączyłem recovery, usunąłem date i zbootowałem system od nowa.
    Dziś rano zainstalowałem sobie gierke z app stora, wygaśiłem ekran i wyszedłem z domu. Okazało się że stało się to samo co dzień wcześniej, lecz tym razem nie mogłem włączyć recovery, pomyślałem że tel się zbrickował. Gdy wróciłem do domu podłączyłem tel do PC, i wtedy dopiero mogłem włączyć recovery ale nie mogłem nic zrobić gdyż jeden z przycisków wogóle nie reagował. Po jakimś czasie gdy tel leżał z włączonym recovery poprostu sam się uruchomił, lecz dalej przycisk power nie odpowiada, nie moge ani wyłączyć, ani gdy wyjmę baterie włączyć ponownie telefonu.
    Co zrobić?
    Czy po działaniach w recovery przyjmą mi tel na gwarancje?
  • REKLAMA
  • #2 14210207
    SQLmaster
    Poziom 24  
    Ocena: 172
    Tankbot napisał:
    Czy po działaniach w recovery przyjmą mi tel na gwarancje?

Oczywiście. Przecież sami zachęcają by spróbować najpierw tej opcji zanim się odda telefon do serwisu:
    http://www.htc.com/uk/support/htc-desire-310/howto/469034.html

Tak że nic się nie bój - przyjmą i nie będzie żadnych problemów. A jak będą burczeć to powołaj się na stronę producenta gdzie sami tak poradzili zrobić.
  • #3 14210232
    Tankbot
    Poziom 2  
    Dobra, wielkie dzięki, oddaje tel na gwarancje.
REKLAMA