logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jaki smartfon do 800 zł z ekranem 5 cali? Opinie: Lumia 720, Lenovo P780, Moto G2

volg135 20 Gru 2014 22:27 732 1
REKLAMA
  • #1 14241004
    volg135
    Poziom 2  
    Witam,
    Chciałbym kupić sobie telefon do 800 zł i mam problem z wyborem odpowiedniego telefonu, bo na rynku jest szeroki wybór modeli i systemów. Telefon jest potrzebny do codziennego użytkowania jak normalnej osobie, ale też do takich aplikacji jak endomondo, przeglądania maili i korzystania z internetu. Interesuje mnie telefon z wyświetlaczem 5 calowym.

Moje propozycje to
    Nokia lumia 720( windows phone, bateria trzyma więcej niż jeden dzień i sentyment do nokii)
    Lenovo P780(bateria trzyma parę dni, nie zawiesza się, odstrasza mnie brak serwisu w europie, oraz rożnego rodzaju przygody moich znajomych)
    Motorola moto g 2 gn (bateria 2 dni, nie tnie się).

Jakbyście mogli napisać swoje opinie na temat tych telefonów lub zaproponować inne będę bardzo wdzięczny. Jestem otwarty na propozycje tylko zależy mi na tym, aby telefon się nie wieszał.
  • REKLAMA
  • #2 14246112
    poeta5
    Poziom 23  
    Ocena: 29
    Huawei Ascend P6, mam już rok i wszystko ok trochę mniejszy bo tylko 4,5'' , doskonałe wykonanie, dobre parametryi dobry aparat 8MP
REKLAMA