logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Samsung SGH X100 - Niski dźwięk na początku rozmowy, firmware do wgrywania dźwięków

Kadlubek0_0 10 Maj 2005 10:46 961 1
REKLAMA
  • #1 1478815
    Kadlubek0_0
    Poziom 12  
    Ocena: 4
    Witam wszystkich!
    Mam następujący problem z ww telefonem. W początkowej fazie rozmowy (nieważne czy ja dzonię czy ktoś do mnie) jest znacznie obniżone natężenie dżwięku. Po kilku max kilkunastu sekundach jest Odpowiednie, tzn znacznie głośniej słychć rozmówcę. Czy jest to wina oprogramowania czy fizyczna usterka telefonu??
    Przy okazji, poszukuję jakiegoś firmware do tego telefonu, które umożliwia 100% komunikację z oprogramowaniem samsungphone menager tzn umożliwia wgrywanie dźwięków może też mieć inne modyfikacje.
    Z góry dzięki.
  • REKLAMA
  • #2 1515736
    saico
    Poziom 20  
    Ocena: 38
    Wejdź w ustawienia serwisowe przez kod *#8999*8378# - tam są m.in. ustawienia audio... i wiele ciekawych rzeczy:) Ostatecznie zrób "twardy" reset *2767*2878# (niestety wykasuje wgrane rzeczy).
    Z kabelkiem jest różnie, wszystko zależy jaką masz wesję (cały numer) softu samsunga. Są takie, że działają pod coma a drugie pod usb. Trzeba poszukać w necie szczegółowego opisu.
REKLAMA