logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Doradzcie jaki Telwizor Kupić , SONY czy THOMSON ?

gregor10 11 Maj 2005 21:42 1151 6
REKLAMA
  • REKLAMA
  • #2 1494707
    magir
    Poziom 29  
    Ocena: 378
    To tak jakbyś pytał czy mercedes czy polonez taka z grubsza jest różnica.
    Pozdro GM
  • REKLAMA
  • #3 1495366
    hudini
    Poziom 10  
    Ocena: 4
    Oczywiscie tym mercedesem jest soniacz a nie tomek
  • REKLAMA
  • #4 1495407
    gum1s
    Poziom 11  
    Ocena: 2
    Pewnie że SONY :)
  • #5 1495445
    gregor10
    Poziom 27  
    Ocena: 27
    W sklepie ogladalem oba i zdaje mi sie ze pod wzgledem funkji to thomson jest lepszy a obraz wydaje sie ze mimo, filtrow jaki posiada THOMSON to SONY ma lepszy obraz.
    W sklepie tez mowia mi ze tym MERCEDESEM jest THOMSON a nie SONY.
    A czytaem na elektrodzie ze sony sa ostatnio dosc awaryjnyi ze lepiej kupic cos innego, przynajmniej tak inni radzili . I nie wiem co teraz myslec o nim.
  • REKLAMA
  • #6 1497167
    skorpi
    Poziom 18  
    Ocena: 4
    Witam
    Sony sa najlepsze jednak dotyczy to odbiorników z byłego pewexu. Obecnie odbiorniki te posiadają wady kineskopów i to jest problem.
  • #7 1498356
    mario1965
    Poziom 11  
    Ocena: 2
    Ja bym wybrał na 100%Thomsona ,w tej chwili sony to nie to samo co kedyś .

Podsumowanie tematu

✨ Dyskusja dotyczy wyboru telewizora do 2300 zł między markami Sony a Thomson. Użytkownicy wskazują, że Sony jest postrzegane jako marka wyższej klasy (porównywana do Mercedesa), oferująca lepszą jakość obrazu mimo obecności filtrów w Thomsonie. Jednak pojawiają się opinie o rosnącej awaryjności telewizorów Sony, zwłaszcza dotyczącej kineskopów, co obniża ich niezawodność. Thomson jest natomiast oceniany jako bardziej funkcjonalny i obecnie lepszy wybór cenowy, choć technicznie ustępuje jakości obrazu Sony. W efekcie część użytkowników rekomenduje wybór Thomson ze względu na stosunek jakości do ceny i mniejszą awaryjność, podczas gdy inni preferują Sony ze względu na lepszy obraz, mimo potencjalnych wad technicznych.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA