logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Polecana frezarka dolnowrzecionowa do drewna - stabilna, precyzyjna, nowa na gwarancji

balys 10 Sty 2015 16:16 1263 3
REKLAMA
  • #1 14314563
    balys
    Poziom 2  
    Ocena: 1
    Szukam jakieś odpowiedniej frezarki dolnowrzecionowej do drewna. Interesuje mnie coś stabilnego i precyzyjnego, chodzi mi o nowy sprzęt na gwarancji, nie z marketu budowlanego. Oczywiście frezarka nie będzie używany codziennie po kilka godzin ale nie będzie stała też bezczynnie. Ktoś coś mający styczność z tego typu urządzeniami?
  • REKLAMA
  • #2 14317447
    skidzi
    Poziom 10  
    Ocena: 9
    Da się w ogóle kupić frezarkę w markecie budowlanym?
    Jeśli chodzi o moje doświadczenia to możesz sobie sprawdzić sprzęt austriackiej firmy Bernardo.
    Użytkuje od nich ponad rok tokarkę do drewna i jestem zadowolony.
    Poza tym mają dobry serwis i nie wysyłają sprzętu za granice tylko zajmują się od ręki, co akurat jest dla mnie ważne.
  • REKLAMA
  • #3 14318193
    s1980
    Poziom 9  
    kup jakąś polską używkę... Nie dosyć,ze sprzęt prosty jak budowa cepa i od razu wiadomo co naprawić to jeszcze nie do zajechania
  • #4 14319918
    balys
    Poziom 2  
    Ocena: 1
    Tak jak już pisałem wyżej, interesuje mnie coś nowego i na gwarancji. Nie jestem mechanikiem i jak coś padnie to będę musiał szukać kogoś nie wiadomo gdzie do serwisu.

Dodano po 2 [minuty]:

skidzi napisał:
    Da się w ogóle kupić frezarkę w markecie budowlanym?
    Jeśli chodzi o moje doświadczenia to możesz sobie sprawdzić sprzęt austriackiej firmy Bernardo.
    Użytkuje od nich ponad rok tokarkę do drewna i jestem zadowolony.
    Poza tym mają dobry serwis i nie wysyłają sprzętu za granice tylko zajmują się od ręki, co akurat jest dla mnie ważne.

Dzięki za informację, raczej o coś takiego mi chodziło. Ale jutro jadę jeszcze z kumplem zobaczyć jakiś sprzęt i wtedy będę myślał co i jak. Pozdrawiam
REKLAMA