logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Siemens MT50 - Ładowanie przerywa po chwili, co może być przyczyną?

whiskey_ 12 Maj 2005 16:25 900 3
REKLAMA
  • #1 1486110
    whiskey_
    Poziom 12  
    Ocena: 1
    Mam problem... Dostalem do naprawy siemensa mt50 ze niby nie laduje...
    Po wlozeniu wtyczki ladowarki do telefonu, sluchawka przez chwile pokazuje, ze laduje... ale tylko na chwile... po czym gasnie i totalna glusza...
    Czy jest na to jakis sposob...?
    Co by to moglo byc? Czy ktos potrafi mi pomoc .....?
  • REKLAMA
  • #2 1486322
    doc3nt
    Poziom 20  
    Ocena: 1
    mam to samo w c45 - ale jeszcze nie grzebalem w tym - chetnie zobacze co koledzy podpowiedza... ;)
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #3 1490321
    xion6456
    Poziom 18  
    Ocena: 4
    Witam patrzac na plyte od strony ekranow od gniazda ladowania po lewej stronie masz dwa uklady jeden z 5 nuzkami a drugi z 6 podmien ten z 5 powinno smigac
  • #4 1503344
    mucha360
    Poziom 13  
    miałem taki problem z c35 ładował chwile i przestawał a bateria była nowa i wiecie co było przyczyna bateria dziwne co nie.
    Ale ja standardowo sprawdzam :
    1. ładowarka moze pokazywać napięcie ale może być walnięta najlepiej testowac nową 100 % sprawdzoną.
    2. Bateria oczywiście z telefonu w którym działa bez problemu.
    3. złącze od ładowania jeszcze raz przelutowac bo w tych gównach odchodzą nużki od płyty.
    jak to wszystko jest ok. to teraz mozna spróbowac to co kolega pisał wcześniej. życze powodzenia i pozdrawiam. A jescze moja ulubiona rzecz złącze od bateri bo w tych starych gównach sprawdzam to od razu bo strasznie to pada i juz nieraz przesiedziałem kupe czasu a wina była w tym pieprzo.... złączu oj ile mi to nerwów zjadło..
REKLAMA