logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Toshiba Satellite L650D - Dlaczego mój laptop muli? Brak Ramu...

Kamkalekaka 17 Sty 2015 12:34 978 2
REKLAMA
  • #1 14339110
    Kamkalekaka
    Poziom 12  
    Ocena: 33
    Witam
    Problem jest nastepujący...przed oddaniem go do serwisu laptop chodził błyskawicznie, nie zacinał się i można była grać w gry np. Farming Simulator...która swoje wymagania ma. Gdy odebrałem laptop i go włączyłem zauważyłem, że strasznie muli...zaglądałem do systemu to pokazuje mi, że zainstalowano 3GB Ramu a dostępne 1GB, hmm oco w tym chodzi? Zepsuła się kość pamięci ram 2GB czy w czym leży problem? Toshiba Satellite L650D - Dlaczego mój laptop muli? Brak Ramu...
  • REKLAMA
  • #2 14339162
    safbot1st
    Poziom 43  
    Ocena: 1585
    Zapomniałeś nam napisać w jakim celu oddałeś go do serwisu.
    Kamkalekaka napisał:
    strasznie muli

Może jakieś szczegóły techniczne?
    Jeśli ciągle "mieli dyskiem" może np. coś się aktualizować. Również infekcje adwarem są zupełnie naturalne. Kiedy ostatnio odrobaczałeś system? Tylko nie pisz, że masz antywirusa, bo one niewiele pomagają. Odrobacz ADWclanerem i MBAM. Załącz logi z FRST. Odczyść CCleaner`em. Poczekaj aż wszystko się zaktualizuje i dysk się uspokoi. Wklej SMART i wykres benchmark z HDtune.
    Kamkalekaka napisał:
    zaglądałem do systemu to pokazuje mi, że zainstalowano 3GB Ramu a dostępne 1GB

A wcześniej było jak?
  • #3 14339239
    Kamkalekaka
    Poziom 12  
    Ocena: 33
    Oddałem go w celu wymiany napędu, kamerki i wentylatora, więc to niema nic do tego :)
    nie pamiętam jak to było wczesniej bo to laptop kolegi....a on nie sprawdzał...hmm ale wydaje mi się, że miał 3gb ogolnie...bo kiedys tam zaglądałem ale głowy sobie nie urwe :/
    Dobrze, to jak pojadę potem do niego to spróbuje go wyczyścić
REKLAMA