Mam specyficzne oprogramowanie do nietypowej centrali pożarowej. Mam do każdej centrali osobne pliki wsadowe, których nie mogę otworzyć. Program korzysta z jakiś dao jet 3.5, podczas wczytywania pliku mdb wywala screen:
Dodam, że jeszcze niedawno wszystko mi działało, nawet nie wiem co się stało.
Na laptopie firmowym Win 7 32 bit wszystko ok, teraz na stacjonarnym Win 7 64 bit nie działa. Proszę o jakieś podpowiedzi, wszystko kilkakrotnie odinstalowałem i na nowo, ręcznie usuwanie folderów i na nowo, restartowanie, podczas nowej instalacji pojawia się ekran:
daję ok i wali błąd:
Najgorsze jest, że to przecież wcześniej działało na 64 bitach, u dystrybutora też jest ok. Nie wiem, czego się chwycić, a jest to szalenie ważne.
Może jakaś aktualizacja Windowsa zamieszała?
Dodam, że jeszcze niedawno wszystko mi działało, nawet nie wiem co się stało.
Na laptopie firmowym Win 7 32 bit wszystko ok, teraz na stacjonarnym Win 7 64 bit nie działa. Proszę o jakieś podpowiedzi, wszystko kilkakrotnie odinstalowałem i na nowo, ręcznie usuwanie folderów i na nowo, restartowanie, podczas nowej instalacji pojawia się ekran:
daję ok i wali błąd:
Najgorsze jest, że to przecież wcześniej działało na 64 bitach, u dystrybutora też jest ok. Nie wiem, czego się chwycić, a jest to szalenie ważne.
Może jakaś aktualizacja Windowsa zamieszała?