logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak zarejestrować trasę i używać nawigacji w Blaupunkt DX-R70?

zyziotm 17 Maj 2005 23:08 1358 3
REKLAMA
  • #1 1502288
    zyziotm
    Poziom 15  
    Ocena: 16
    Niestety nie mam instrukcji obsługi do w/w sprzętu, a znalazłem kilka opcji które mogłyby służyć (może się mylę) rejestrowaniu tras. Chodzi o to żebym sobie zarejestrował trase przejazdu, a później ktoś inny jadąc żeby działała mu navi (wiadomo jaka jest mapa polski).
    Co mi da podłączenie sygnału z prędkościomierza oprócz regulacji głośności? oraz co da sygnał biegu wstecznego ?
    Navi oczywiście legal żeby nie było wątpliwości i komentarzy, nie wiem tylko czy odpowiedni dział.

Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #2 1645192
    SMPAutohaus
    Poziom 11  
    Ocena: 2
    Bez mapy nic nie zadziała.Pełno jest map na Allegro tylko pamiętaj obojętnie jaka mapa ale do systemu DX.Napisz do kogoś kto ma mapę oryginalną drogą,napewno ma też tańszą.Tras nie rejestruje to radyjko.Cały czas musi cztać z płyty .Tylko można zapisać miejsce docelowe w pamięci radyjka.
  • REKLAMA
  • #3 1647572
    zyziotm
    Poziom 15  
    Ocena: 16
    mam już mapę. a jeśli chodzi o kopie to na 10 nagranych płyt różnych producentów na tym samym sprzęcie z jednego obrazu działa mi jedna.
    Może ktoś wie czy nowa mapa 2005/06 Polska Czechy jest zabezpieczona SafeDisk 2.x czy 3.x ?
  • #4 1657228
    ElFi
    Poziom 13  
    Ocena: 4
    No nic się nie zmieniło w tym temacie.............znaczy jest po staremu
REKLAMA