logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Niedziałajacy Centralny zamek Mazda Premacy 1999r.

rybson21 02 Mar 2015 16:15 2979 2
REKLAMA
  • #1 14492983
    rybson21
    Poziom 10  
    Ocena: 33
    Witam mam następujący problem z oryginalnym centralnym zamkiem sterowanym na pilota, kiedy centralny jest otwarty i wciśnie się przycisk otwierania na pilocie niemożna zamknąć przednich drzwi po wciśnięciu przycisku zamknij. To samo dzieje się jeżeli jest zamknięty i wciśnie się zamknij to po wciskaniu otwierania już nie otworzy wszystkich drzwi. Czy miał ktoś może taki przypadek - Auto jak w temacie Mazda Premacy 2.0 ditd 1999r.
  • REKLAMA
  • #2 14499842
    rybson21
    Poziom 10  
    Ocena: 33
    Widzę ze chyba nikt niemiła takiego przypadku :(
  • #3 15686493
    piotr1429
    Poziom 10  
    Ocena: 5
    Ja mam Mazdę Premacy z 2004 r. (1991ccm). Próbując na siłę zamknąć się od wewnątrz centralnym zamkiem (ręcznie...) coś uszkodziłem. Od tego momentu z pilota zamykały się i otwierały wszystkie drzwi, oprócz kierowcy(tylko brzęczało...coś w zamku),z kolei kluczykiem dały się zamknąć i otworzyć. Nie znam się na tym , ale mechanik-elektryk stwierdził, że wyłamałem jakieś...plastikowe "ząbki" i coś się ślizgało. Naprawił tę usterkę swoim...sposobem topiąc jakiś plastik i coś sztukując...coś nawiercając...mam nadzieję,że to trochę podziała pomimo nie kupowania nowych części,pozdr
REKLAMA